donderdag 26 november 2015

Spiezen of spiesen

Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek. Wil je meer woorden en mogelijkheden? Het woord spies staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie.


Op zoek naar een Spies ? Spiezen koop je eenvoudig online bij bol.

Kleiner is mooier, in de Aziatische keuken. Gebruik deze slanke bamboe spiesjes voor het maken van bijvoorbeeld. Spies kan verwijzen naar: Een wapen, zie piek (wapen).


De banderilla bij het stierenvechten. Een Nederlandse achternaam. Spies von Büllesheim, dit is een geslacht welk behoort tot de oeradel van het hertogdom Gulik, leden uit dit geslacht woonden in de Nederlanden.


Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen , uitleg en gerelateerde woorden.

Voorbeeldzinnen met ` spies `. Staat je antwoord er niet bij of heb . Snijd de courgette in blokjes van bij centimeter. Bbq worst spies , kinder bbq spies , Hawaii spies en tahoe-groenten spies. En stTis waarschynelyl: van Top, verderf en ondergang. Want een spies kan iemant verderven. Het schynt dat nT(a) een werpspies beteekend.


Heerlijke gekruide spies van kipgehakt voor op de barbecue geserveerd met een yoghurt knoflooksaus. Wikkel om de varkenshaasmedaillons de halve plakjes spek. Prik de varkenshaas omwikkeld met spek aan een spies afgewisseld met een stukje paprika. Bestrooi het vlees met wat kruiden. Maar ik vind het ook heerlijk om alleen een visje te roosteren met een lekkere salade on the side.


Zonnetje erbij en ik ben in mijn element. Maar nu eerst deze spiezen met ballen en een beetje groente. Want dat laatste is ook zo lekker op de barbecue.

Spiesen van gemengd metaal en van ijzer, van onderscheidene grootte. Sommige zoo klein, dat zij slechts als zinnebeeld hebben kunnen medegegeven zijn, en wel als zinnebeeld van den God Thor, gelijk de spies in de Rithmarsche verzameling bewijst, die met den naam van dien God geteekend is. Schep in een schaal de varkenshaas, courgette en perzik om met de olijfolie, tijm en peper naar smaak. Halveer de perziken, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in partjes.


Marineer voor een meer intense smaak uur afgedekt in de koelkast. Rijg de varkenshaas, courgette . Leg de spiezen op een de bakplaat. Bestrijk de courgetterolletjes met wat kruidenolie en bak de spiesen hoog in de oven in ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts