maandag 16 november 2015

Marktplaats tuinbank gietijzer

Nederhorst den Berg, NH . Vind gietijzeren tuinbank op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Vind tuinbank gietijzer op Marktplaats.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats.

Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Koop of Verkoop gietijzeren tuinbank op Marktplaats.


Sint- Michielsgestel, NB . Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? Als los model of als onderdeel van een tuinset.

Hardhout of teak zorgt voor een duurzame uitstraling, terwijl steigerhout een robuuste en brocante look geeft. Met een model van smeed- of gietijzer met versiersels creëer je een romantische sfeer. In een minimalistische tuin is een betonnen of aluminium bank een blikvanger.


Tuinbank in tropisch hard hout genaamd padoek nooit geen onderhoud aan en blijft levenslang mooi. Deze beschermhoezen kunnen op de naden mo… € 1 00. Onze winkel is het gehele jaar open op vrijdag en zaterdag van 10.


Eerstvolgende koopzondag (dan open vanaf 1uur):. Let op: voor volledige informatie scrolt u naar beneden. Vieille France Akkerstraat . Houten bankje gratis af te halen. Op foto zie je dat er een stukje uit is.


Verder is van de planken van het zitgedeelte kapot. Dat laatste is goed te maken. Het bankje is misschien niet geschikt om te zitten, maar wel als decoratie.


Als u laat weten of u het bankje zou willen ophalen , zet . TUINBANK gietijzer -OPKNAPPER-.

Onderdelen voor een hele sterke bank ! Afhalen voor slechts 150.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts