maandag 16 november 2015

Zand water picknicktafel

Zand en water , een klassieke maar altijd goede combinatie om de kinderen te vermaken en hun creativiteit te stimuleren. Door het afneembare blad erop te laten , is het een tafel met een bankje waar je bijvoorbeeld een heerlijk broodje eet. Deze zand - en watertafel is in een handomdraai te veranderen naar een picknicktafel.


Bij de tafel wordt gratis een parasol . Heerlijk spelen met water of zand ! In een handomdraai verander je de zand - en water tafel in een picknicktafel.

Op voorraad - Voor 20:bestel morgen in huis. Dit product ligt in ons magazijn voor je klaar. Wat is er nou leuker dan spelen met zand en water ? Het blad is afneembaar waardoor kinderen het. Outdoorspeelgoed uw specialist in Watertafels en zandtafels.


Zand en Watertafel Nick uit voorraad leverbaar en gratis bezorgd! Kom deze speeltafel be kijken in onze showroom. Het Tuinkadeeke wil kinderen een unieke speelervaring bezorgen.


Met een knipoog naar de natuur, natuurlijk!

Met ons assortiment aan speelgoe bouw- en experim. De EXIT Zand , Water - en Picknicktafel is een multifunctionele tafel. En zodra je het blad eraf haalt, kan er lekker gekliederd worden met zand en water. De mooiste zandtaarten en hoogste zandkastelen worden er dan . Hij is te gebruiken als picknicktafel maar ook als leuke zand - en watertafel!


Aan de tafel met bankje kun je bijvoorbeeld een mooie tekening maken en zodra je het blad eraf haalt, kun je kliederen met water. Ingeklapt is deze houten picknicktafel voorzien van twee bankjes. Je kan hier lekker op lunchen of leuke knutselwerkjes maken met je vriendjes. Nu te koop bij Persempretoys.


Volgens haar waren haar kinderen zo uitgekeken op de zandbak en spelen eigenlijk alleen de kindjes die op visite komen er in. Snelle Levering en een Scherpe Prijs. Picknicktafel , zand - en watertafel. Zand - en watertafel gecombineerd met een Picknicktafel van AXI. Als je na urenlang spelen uitgespeeld bent verander je de zand - en watertafel in een picknicktafel om lekker uit te rusten, wat te eten of te kleuren.


Levertijd: 1-werkdagen. Inclusief parasol om lekker in de schaduw te kunnen zitten! Bestel nu bij toystarden. Ben je na een poosje spelen alweer uitgespeeld?

Deze EXIT zand en watertafel Deluxe is multifunctioneel. Hiermee kan er heerlijk met zand en water gespeeld worden. Wordt geleverd met parasol en tuingereedschap. Deze zand -, water en picknicktafel van Exit is een multifunctionele speeltafel. Je kan hem gebruiken als picknicktafel , maar ook als zand - en watertafel.


Het bovenblad is afneembaar waardoor je kinderen met water of zand kunnen spelen. Anderzijds als het blad er op ligt, kan het als tafel dienen. De geïntegreerde groene .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts