maandag 9 november 2015

Adriaan roggeveen

Automotive organiseerde in het kader van zijn 20-jarig bestaan een verkiezing van de meest invloedrijke personen in de autobranche van de afgelopen twintig jaar. Wat betekent de titel voor . Brink Group werd dit jaar door eigenaar Nordic Capital verkocht aan durfinvesteerder HEquity Partners. ADRIAAN ROGGEVEEN MSc heeft banen vermeld op zijn of haar profiel.


Hwas in het verleden onder meer eigenaar van . Roggeveen serves as Chief Executive Officer of Sator Holding B. Van der Eijk was binnen de groep, als lid van het. He serves as a Member of the . Het is opmerkelijk dat de grootste Nederlandse. He is on the Board of Directors at Stern Groep NV and Brink Group BV. Hij heeft inmiddels geen actieve rol meer, wel een adviserende, als Non Executive Boardmember. Hoe kijkt hij terug op het verleden, naar het heden en . Voordat we met het investeringsteam gingen praten over het verbeteren van onze bedrijfsprestaties, voelden we toch wel enige weerstand.


Want wat wisten “die financiĆ«le jongens” nou over de handel in. Die breiden de zaak door overnames uit, en hebben het nu een keurig bedrag neergelegd van omgerekend €2miljoen. Deze informatie is onderdeel van Genealogie N. Mantel van Martien Mantel op .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts