vrijdag 13 maart 2015

Zwemmen dalfsen

Zwemschool Kontrast BPK Zwemmen. Een zwemschool met aandacht voor elk kind. Met mooi weer kunt u ook heerlijk buiten zwemmen.


Op loopafstand (1meter) van Buitenplaats Gerner bevindt zich het openluchtbad van de gemeente Dalfsen. Het zwembad heeft twee grote baden met glijbaan en duikplank en een peuterbad. Ook is er een zonneweide en een kiosk waar (koude) lekkernijen gekocht .

Neem een verfrissende duik in het water, rust uit op het terras of val in slaap op de zonneweide. Tijdens het zomerseizoen zijn er tal van activiteiten, zoals barbecueën, sumoworstelen en de Nationale Zwemvierdaagse. Welkom op de zwem pagina van 2Blocal. In de herfst en winter.


HET KINDERFEESTJE WAAR UW KIND LEERT ZWEMMEN ! Wij zijn het meest vertrouwde adres voor . Jongere kinderen kunnen de aanwijzingen nog wat minder goed begrijpen en opvolgen. Zwemles wordt in allerlei zwembaden en door allerlei organisaties gegeven. Op een zomerse dag heerlijk verkoeling zoeken bij een zwemplas.

We raden mensen aan te zwemmen in een zwemplas die door de provincie is aangewezen als officieel zwemwater. Er is dan ook geen geld voor vrijgespeeld. Na januari is het afgelopen met overdekt zwemmen in Dalfsen. Von Martels: „Maar dan . De meiden die altijd al willen weten hoe het is om als een zeemeermin, met staart, vloeiend door het water te bewegen, kunnen in de eerste week van de schoolvakantie mee doen aan de cursus Zeemeermin zwemmen. Stap nu gratis over naar zwembad De Vrolijkheid.


Je kunt Zwembad De Vrolijkheid bereiken via e-mail: . Alle ouders met kleine kinderen zijn op augustus van 10. Alle zwemactiviteiten zijn vanaf het nieuwe seizoen weer terug in handen van Kontrast zelf, al jaar . Daarnaast moet u toestemming geven dat Landstede uw persoonsgegevens mag gebruiken. Lees voor AAA Landstede. Super bedankt voor het kijken!


Check de links hieronder ! UC-G2CIR4laOwvnBbcM0T3RQ Like en abonneer. Zwemmen in dalfsen , veel jumps op de. Dalfsen , Hoonhorst, Lemelervel en Nieuwleusen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts