vrijdag 20 maart 2015

Badweg 21 lelystad

Sportbedrijf Lelystad stimuleert zo veel mogelijk inwoners van Lelystad om sportief en recreatief in beweging te komen en te blijven. Goede kleedhokjes en vriendelijk personeel. Gemeente: Gemeente Lelystad.


Wijk: Gebied Lelystad Noordoost . De winkel is vermeldt in categorie Zwembaden. Online aankoop van bedrijvenlijst.

Uw prospectielijst aanmaken. Highlights info row image. Geeft doorgaans antwoord binnen een paar minuten. In het water kunnen jonge kinderen vrij bewegen en op onderzoek uitgaan.


Naar de website Direct mailen. Ouder en kind gaan op ontdekkingsreis in het water. Auto Aafrit of N3richting Lelystad. Rubriek Sportaccomodatie.

Wilt u meer informatie over het evenement bezoek de website. Wind in de Wilgen is een van de vele kijktuinen in dit ecologische areaal tussen de Bronsweg . Openingstijden Maverick Stables Bijlweg in Lelystad. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? Meer sportaccomodatie in Lelystad. Ook vindt je hier meer informatie over contactpersonen, trainingstijden en andere media.


Nog wedstrijden: Datum, Wed. Nog wedstrijden: Datum, Wed. Hockey Club Zeewolde ME1. Zandzee, Sportcentrum De Struikheiweg 14. Koploper, De Badweg.


Zomerbadminton is voor jeugd en senioren. Voor de jeugd zullen er ledenkaarten gebruikt worden om te kunnen afhangen (geen foto voor nodig). Er zijn geen rackets aanwezig dus graag . Type zwembad: Binnenbad.


De zwemvierdaagse stopt om 20:uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts