woensdag 11 maart 2015

Zwembad enkhuizen discozwemmen

Iedere week is het op vrijdagavond “discotime” in Recreatiebad Enkhuizerzand. Het zwembad wordt dan omgetoverd in een flitsend en swingend zwemparadijs. De laatste nieuwe discohits worden er gedraaid onder leiding van DJ Dusty-boyd. Dit alles samen met flitsende discoverlichting zorgt voor een geweldige sfeer . Bekijk hieronder het rooster: KIJKDAGEN ROOSTER.


Vordering van uw kinderen bekijken?

Recreatiebad Enkhuizerzand is een multifunctioneel zwembad waar men als zwemliefhebber prima kan gaan sporten of recreëren, het is overzichtelijk, kindvriendelijk, rolstoeltoegankelijk, een echt familiebad. Er zijn een aantal dingen die je bijblijven: je eerste schooldag, je eerste fiets, maar ook je eerste zwemles. Net zoals de kwaliteit van het onderwijs kan ook de manier waarop kinderen zwemles krijgen hen verder helpen. Voor volwassenen die in het verleden niet in de gelegenheid waren . Volwassenen ( vanaf jaar), € 50.


Bezoek toeschouwer, € 50. Turks stoomba € 00. Kinderfeestjes, € 75. Borg drijfmiddel, € 00.

Discozwemmen in Schagen. Lekker uit je dak gaan op de nieuwste muziek. Swingen, zwemmen en kletsen met vrienden en vriendinnen… …. De discolampen en muziek maken van het zwembad een discotheek. De banden en matten in het water maken deze avond tot een . De vorige keer was een groot succes, ben jij er deze keer weer bij?


Speciaal voor de beginnende recreatieve zwemmer en triatleet. Die ging vrijdag avond voor het eerst disco zwemmen. Ik kreeg deze foto ik realiseerde me opeens kleine meisjes worden groot!


Ze kwam terug vol gegiebel verhalen en grote rode wangen. Van een waardevol zwemdiploma naar een tiener die losgaat met discozwemmen , tot een relaxed dagje in de sauna. Midwoud - Vrijdag september a. De entree bedraagt voor iedereen (ook abonnementhouders): € -. LISSE – ZATERDAG JANUARI IS ER WEER DISCOZWEMMEN IN ZWEMBAD DE LIS ! Aanstaande zaterdag zullen van 19. Zaterdag april is er weer discozwemmen in zwembad de Lis ! Zowel het zwembad als het personeel zijn gekleed in een specifiek thema.


De eerste zwemdisco van het seizoen vindt plaats van 19.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts