woensdag 25 maart 2015

Outdoor spaanse pyreneeën

De perfecte combinatie van actief outdoorsporten in de Spaanse Pyreneeën en geheel verzorgd genieten van het authentieke Spaanse leven. Onze uitvalsbasis is de gezellige kleine camping Collegats, nabij het dorpje La Pobla de Segur. De weergaloos aantrekkelijke Spaanse Pyreneeën bieden vele mogelijkheden voor een avontuurlijke en exclusieve outdoor midweek of incentive.


Canyoning, klettersteigen, raften, maar ook genieten van de Spaanse cultuur. Een lekker Spaans wijntje bij een heerlijke tapas hoort daar natuurlijk bij! Wandelen, outdoor , natuur en cultuur.

Kom actief van de Spaanse Pyreneeën genieten. Individueel maar ook in groepsverband. Een mekka voor mensen die ook op een andere manier van de streek willen genieten. Een weekje actie en feest in de zomer met speelse bergsporten zoals canyoning, rafting, rotsklimmen, via ferrata, parapente en puenting.


Ordesa Nationaal Park is hét mekka voor canyoneers. Outdoor paradijs in de Spaanse Pyreneeën. Bovendien staat er altijd water, goed voor gegarandeerd springplezier.


Toch wordt je hier niet overspoeld door de massa . De omgeving is bijzonder afwisselen elke rit zal een heel ander karakter hebben.

Avontuurlijke bestemming met op gezinnen toegesneden outdooractiviteiten. Natuurcamping Asolaze ligt in de ongerepte natuur van Belagua, in het dal van Roncal in de Spaanse Pyreneeën. Liefhebbers van outdoor activiteiten en bergsporten komen hier , in de Isabena vallei, nog meer dan in het dal van Roncal en Belagua , ruimschoots aan hun trekken. Ins ons café kun je terecht voor lekkere huisgemaakte tapas, lokale wijnen en uitstekende koffie. We beschikken over een groot terras met pergola, loungebanken, bomen en struiken.


Binnen is er een grote, . Judith en Jochum kozen het Pyreneeëndorpje Perrarua (provincie Huesca) als basis voor hun bedrijf Chill Oudoor. Ze bieden een breed pakket activiteiten, waaronder wielrennen en mountainbiken. Je kunt individueel of begeleid op pa . De Spaanse Pyreneeën -tocht is een reis vol verrassingen. Elke dag staat er een nieuwe spectaculaire outdoor activiteit op het programma. De regio van het Nationaal Park van Ordesa en Monte Perdido is een verborgen pareltje.


Mensen die medeoprichter en eigenaar willen worden van een berghuis in de Spaanse Pyreneeën. Je vindt er diepe kloven. Ga samen de uitdaging aan om dit berghuis te realiseren.


Midden in de ruige natuur van de Spaanse Pyreneeën , beleef je vele outdoor activiteiten. Je maakt gebruik van gezamenlijke luxe faciliteiten die, als je ze zelf zou . Het eten en drinken is fantastisch, mooie lokale keuken .

Test je behendigheid met de hele familie. Bezoek een boerderij uit de Pyreneeën ! Ontdek de mooiste plekjes. Andere outdoor activiteiten. Verken de omgeving op een andere manier.


Tijdens de afgelopen roadtrip belandde ik samen met mijn zusje in de Spaanse Pyreneeën. In het prachtige gebied Sierra de Guara, om precies te zijn. Deze regio staat bekend om de vele outdoor -mogelijkheden, waaronder canyoning.


Hoewel canyoning voor mij een relatief nieuw begrip was wilde ik me . Als je tenminste op zoek bent naar outdoor en actief met je gezin. Noord-Spanje met kinderen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts