maandag 16 maart 2015

Mooie potten voor kamerplanten

Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet . Chicplants biedt u full-service bij de aanschaf van uw luxe en grote kamerplanten , grote plantenpotten en planten in potten. Met een mooie , grote kamerplant en prachtige pot laat u uw gevoel voor stijl en design spreken. Chicplants staat voor grote, stoere, luxe, authentieke en stijlvolle planten.


Ons assortiment is misschien. De bloempotten zijn vanzelfsprekend geschikt om mooie kamerplanten in te zetten, daarnaast kunt u met de unieke potten ook een bepaalde sfeer in uw huis creëren.

Deze plantenbakken en bloempotten worden gemaakt van verschillende materialen zoals keramiek, kunststof, of RVS. De kamerplant wordt geplaatst in . Plant en pot kun je zien als één geheel. En wat buiten mooi staat, past vaak ook heel goed in je interieur.


We hebben veel keus in bloempotten en manden, van klassiek terracotta en geglazuurd aardewerk tot lichtgewicht potten in moderne, landelijke of klassieke sfeer. De Pure serie van Elho is een strakke en stijlvolle . Toe aan wat verandering in huis? Kies dan voor een hippe binnenpot uit onze nieuwste collectie.


Breng de natuur in huis.

Ook als het buiten koud en nat is, met een paar mooie potten en planten voor buiten is het altijd zomer. Planten maken ons rustig en terwijl we ze verzorgen, staan we stil bij het hier en nu. Onze potten en planten brengen kleur en textuur in je woning en bieden op de natuur geïnspireerde verfrissing . We hebben een ruim assortiment potten waarmee jij je plant en je interieur, terras of balkon extra mooi tot hun recht laat komen.


Van terracotta potten in natuurlijke en felle kleuren tot makkelijk verplaatsbare, lichtgewicht kunststof potten. Elke pot is anders, niet alleen qua grootte, vorm en materiaal maar ook qua textuur. Binnenpotten maken het verschil.


Bij een mooie plant hoort natuurlijk ook een bijpassende pot. Wij hebben een ruim assortiment sierpotten in alle kleuren, soorten, maten en merken. Onze medewerkers geven u graag een deskundig advies over plantenarrangementen of een mooie potplant -combinatie. Bloempotten kopen bij 123kamerplanten! Online kamerplanten in pot kopen?


Moderne planten in pot online kopen en laten bezorgen. Er is een ruime keus uit gemakkelijk te verzorgen kamerplanten in trendy en moderne bloempotten. Alle planten in deze categorie staan in keramieken potten. Een kamerplant bestellen bij Home meets nature . Stenen potten zijn poreus, ze ademen een beetje.


Dat betekent aan de ene kant dat het water ook via de pot verdampt en dat je dus vaker water moet geven.

Aan de andere kant zorgen die gaatjes er ook voor dat er lucht in komt. En dat is voor veel planten belangrijk om de wortels gezond en fris te houden. Plantenbak, metaal, € 19 Ferm Living.


Ontdek ons ruim aanbod plantenpotten. Grote palmen en Yucca's voor op een mooie ruime plek, maar ook kleinere groene én bloeiende planten om uw vensterbank of tafel aan te kleden. Kamerplanten hebben wij in vele soorten en maten. Deze zijn verkrijgbaar in vele soorten en . Met een forse kamerplant in een mooie binnenpot krijg je dezelfde frisgroene look zoals buiten.


En een serie buitenpotten op je terras zal je tuin veel gezelliger maken. Wij zien steeds vaker dat onze plantenbakken voor binnen en buiten worden gebruikt om zo een overgang van tuin naar woonkamer te creëren. Ben je op zoek naar een budget plant en pot ? Daar geven we je groot gelijk in.


Lees onze tips en fleur je huis op met planten voor weinig geld. Extra kenmerken: Hoogte (cm): .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts