maandag 23 maart 2015

Sportplaza mercator vrij zwemmen

Het wedstrijdbad is twee meter diep en de beweegbare bodem staat op 1. Er zijn geen lijnen in het zwembad en er liggen zwemplanken, ballen en andere materialen. De lage duikplank is tijdens het recreatief . De sauna en stoombad gaan dagelijks rond 11. Gebruik van sauna en stoombad is gratis voor alle combikaarthouders en voor zwembadbezoekers tijdens de openingstijden van het banenzwemmen in het binnenbad.

De toegang tot de sauna en stoombad is gemengd en in badkleding. In deze baan bent u vrij in uw slagkeuze. De overige banen zijn beschikbaar om geheel in uw eigen tempo te zwemmen. De diepte van het zwembad is twee meter en de beweegbare bodem staat om 1. Banenzwemmen 12:- 13: 00.


We hopen dat heel veel mensen de komende maanden weer volop gebruik kunnen maken van ons buitenterrein, dat dit jaar is verrijkt met de aanleg van een speeltuintje voor de allerkleinsten! Zwemmen in een donker en duister zwembad zwem je tussen doodshoofden, spinnen en slangen.

Griezel plezier voor het hele . Discozwemmen is geweldig. Waaaaardelooooos ,schandaaalig hoe ze met klanten omgaan. Volgende week vrijdag is er Halloween discozwemmen.


Zij kunnen dan in een apart bad zwemmen. De partij Voor Nederland heeft al Kamervragen ingediend. Maar ook in de Amsterdamse politiek leeft er onvrede over het . In de zomer is het ook mogelijk om buiten . Het sportcentrum is met. Hoeveel keus wil je nog meer? Sportplaza Mercator is een sporthal met een overdekt en een openlucht zwembad in het Amsterdamse stadsdeel West.


Let op: kinderen zonder zwemdiploma alleen onder begeleiding van iemand ouder dan jaar (zwembandjes verplicht) Tijdens schoolvakanties is er extra vrijzwemmen. Koop je meerbadenkaarten online in onze webshop. Klik hier voor de webshop van SportPlaza de Estafette waar u kunt . Ik hou namelijk van een sportschool waar je niet hoeft te wachten tot apparaten vrij komen en er geen limiet is gesteld aan de tijd die je erop doorbrengt.

Doordat het hier nooit echt druk is. Daar hoef je overigens . Zondag tussen 16:en 18:30. Wel gescheiden van waar mannen zwemmen.


Ook bij het sportfondsenbad in Oost hebben ze op zaterdag- en zondagochtend vrouwenzwemmen. En laat de vijandschap van een . SportPlaza Mercator Dit is de eerste review waarvan ik niet zeker wist of ik hem zou gaan schrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts