vrijdag 20 maart 2015

Discozwemmen de slag hardenberg

Discozwemmen , Iedere vrijdag organiseren we discozwemmen in zwembad De Slag ! Wedstrijdba Doelgroepbad. Het overdekte zwembad heeft de beschikking over een wedstrijdba een doelgroepenbad en een peuter- kleuterbad. Ook zijn er voorzieningen op het gebied van . Op woensdag middag, vrijdag middag en .

Daarmee is het zwembad opgeleverd en kan gestart worden met de inrichting van het gebouw. Op donderdag juni om 9. De bouw van zwembad De Slag is officieel afgerond. Nu kan gestart worden met de inrichting van het gebouw, zodat op juli voor het eerst gezwommen kan . Bezoek dan zwembad de Slag waar u kunt zwemmen in een wedstrijdba een doelgroepenbad en een peuterbad! Hardenberg en is het zwembad officieel opgeleverd.


Van tot en met oktober kan iedereen van jong tot oud meedoen met dit gezellige evenement, dat dit jaar voor het eerst. Er is een meter wedstrijdba een instructiebad en een peuterbad met speeltoestellen.

De fanatieke zwemmer kan gebruik maken van het MyLaps tijdregistratie systeem. Hiermee kun je je eigen trainingsprogramma en . JAAROVERZICHT ZWEMBADEN. Vorig jaar was dit een groot succes met teams. Wat is de bedoelingKinderen kunnen zich voor de zwemestafette aanmelden in een team van (5) kinderen. Voor veel gemeentes zijn zwembaden een blok aan het been: ze kosten handenvol geld.


Woensdag leverde de aannemer het . Zwemvierdaagse in nieuw zwembad. Door slimme programmering wordt extra energie bespaart. Zwembad De Slag biedt groepslessen voor alle leeftijden. We hebben DE SLAG goed te pakken! Het zonneterras en de aangepaste trap.


De zomerperiode is al bijna in zicht… Gedurende de hele zomer is zwembad De Slag. Hiervoor kunt u dagelijks zwemmen, ontvangt u een mooie herinneringsmedaille en heeft u toegang tot het discozwemmen op de vrijdagavond. Na de zwemestafette kunnen de kinderen door naar het discozwemmen ! Wat heb je nodig: Zwemkleren .

In het oude zwembad De Marsch zwommen ze vrijdag voor het laatst. Donderdag juni om 09. Super belangrijk dat kinderen leren zwemmen en het ook kunnen bijhouden.


Heel erg fijn dat het ook in de buurt kan, in ons eigen dorp! Waarom moet ook deze voorziening verdwijnen uit Hoevelaken en krijgt Nijkerk het voorrecht om wel een zwembad te houden? Laat ze het Zwembad in Hoevelaken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts