vrijdag 13 maart 2015

Openingstijden zwembad de kwakel

Zwembad De Kwakel is dagen per week open. Bekijk het rooster en de openingstijden van De Kwakel en kom zwemmen! Het zwembad heeft een recreatieba een doelgroepenbad en maar liefst wedstrijdbaden.


Ook is er een restaurant, zonnecentrum en een fitnesscentrum. De ideale plek voor in- en ontspanning!

De meest volledige site met ruim 66. In het recreatiebad met een aangename watertemperatuur van ca. De openingstijden zijn per activiteit verschillend. Je kunt dus niet ieder moment . In zwembad De Kwakel geldt een legitimatieplicht. Wanneer u regelmatig gaat zwemmen is een zwempas aan te bevelen.


Hiermee registreert u zich eenmalig. Aan onze vijftigplussers bieden wij de volgende activiteiten: koffiezwemmen, Fifty-fit en seniorenzwemmen.

Dit is echt een heerlijk zwembad om vrij te zwemmen. Kies tussen de verschillende binnenzwembaden of. Klik op de roze button voor een compleet overzicht van de openingstijden en het programma. Family Fitness in zwembad de Kwakel. U kunt met uw fitnesspas na het sporten een zwemkaartje ophalen bij onze receptie.


Dit kaartje geeft u toegang tot zwembad De Kwakel. Hier kunt u dan nog heerlijk even een baantje zwemmen. De twee jongens die Mulder aanwees als de boosdoeners van twee pogingen tot aanranding, zijn inmiddels via camerabeelden opgespoord en mogen voorlopig niet meer in het zwembad komen. Ook is de zwembaddirectie in gesprek met Mulder om te bekijken welke maatregelen er nog meer genomen . Heb je hard gewerkt tijdens een intensieve workout? Beloon jezelf dan met een heerlijk moment van ontspanning in ons zwembad.


Even de spieren losmaken en totaal tot rust komen. Al is zwemmen natuurlijk al een training op zich! Of je nu oefent voor een zwemwedstrijd of recreatief baantjes trekt: ons . Denk aan zwangerschapszwemmen, high en low impact aquasporten en aqua-activiteiten voor senioren. Voor de kleintjes is er baby- peuter-kleuterzwemmen.


De 25-meter wedstrijdbaden zijn bijna de hele week toegankelijk voor banenzwemmen.

In het doelgroepenbad worden leuke activiteiten aangeboden voor diverse doelgroepen en in het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts