dinsdag 24 maart 2015

Irissen kopen

Iris is een zeer uitgebreide familie van planten en bol- of knolgewassen. Met lang en smal blad en mooi gevormde bloemen in heel veel verschillende soorten en kleuren stralen irissen in iedere tuin. Zeer kenmerkend voor irissen is dat de bloemknop verborgen zit in een schede. De bloemen van de iris bestaan uit drie.


Marianne de showtuin geopend!

Dit jarig jubileum vieren wij daarom met extra veel exposanten, gratis toegang en korting op entree van De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest voor personen! Wij garanderen topkwaliteit, lage prijzen en snelle levering. Wortelstokirissen worden het meest toegepast in de tuin.


Irissen zijn vooral bekend door hun karakteristieke bloeiwijze. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Er is een Iris voor elk type gron voor zowel zon als schaduw.


De mooiste irisbollen koopt u natuurlijk in de webshop van Fluwel.

Dat komt omdat wij alleen de grootste bloembollen verkopen, van de beste kwaliteit. Daarbij lukt het ons om onze prijzen ook nog eens laag te houden. Kijk zelf maar eens op onze website. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden én bloembollen. Koop hier Topkwaliteit tuinproducten.


Iris Germanica kopen doet u bij ons eenvoudig online! Vandaag besteld = Morgen in huis. De Hollandse Iris ( Iris Hollandica) is een bolvormige Iris waarvan de hybriden in de negentiende eeuw zijn ontwikkeld door Nederlandse kwekers vanuit de Xiphium Irissen (Spaanse Iris ). Bloembollen kopen : Hollandse Iris. Elk voorjaar bloeit ze uitbundig!


De beste Iris bollen tegen aantrekkelijke prijzen! Ruime voorraa snelle levering. En wie er nog niet gewee. Irissen bloemen door onze top kwaliteit Irissen bloembollen.


De blauwe lis ( Iris germanica) is een inheemse plant in Zuid-Europa.

De plant wordt naar de botanische naam ook wel Duitse lis genoemd. De naam blauwe lis wordt ook wel gebruikt voor Iris spuria, die echter kleiner is, en kleinere en minder blauwe bloemen heeft. De Iris staat bekend om zijn hele mooie bloem.


De Lis vaste plant ( Iris ) is erg bekend om zijn prachtige eigenwijze bloeiwijze. De rechtopstaande planten hebben lange smalle, zogenaamde zwaardvormige bladeren en tijdens de bloei in het voorjaar prachtige grote bloemen. De vorm van de bloemen is heel opmerkelijk, die hebben drie naar buiten gebogen en drie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts