woensdag 11 maart 2015

Houten bloembak waterdicht maken

Je kan ook van epoxy zelf een waterdichte kuip in de pot maken. Waterdicht plastic voor plantenbak per msnel geleverd in heel Benelux. Marktleider in hout Nergens meer keuze.


Dan proberen wij dit zo te snijden. Bestel dit waterdichte plastic per vierkante meter samen met een van onze trendy plantenbakken. Ben je in een creatieve bui?

Dan is het misschien leuk om zelf een houten bloembak te maken. In de video zie je precies hoe je zelf die. Mooie bak en prachtig waterdicht , maar hoe zit het met de afwatering, staat de bak niet in no-time vol water en waar gaat dat water dan heen?


Afgelopen winter hebben we de spouwmuur laten isoleren en ik wil geen vocht vanuit de plantenbak in de muur laten trekken, zeker nu deze in de spouw niet meer ventileert. Nu wil ik de buitenmuur (aan de binnenkant van de bak) insmeren met cement met waterglas, om de muur waterdicht te maken. Hoe kan ik een houten bloembak waterdicht maken ? Is een vraag die ik best vaak krijg van klussers.


Het is namelijk zo dat een waterdichte bloembak langer mee zal gaan en je bloemen en planten beter beschermt zullen zijn.

Je kan een bloembak waterdicht maken door aan de binnenkant waterafstotend . Handige tuintip: waterdichte plantenbakken! Daarna vullen met potgrond en mooie planten en bloemen erin. Dakdoorvoer waterdicht maken. Want de één zegt dat je het beste vijverfolie oid kan gebruiken ( waterdicht ) en anderen zeggen weer worteldoek, zodat het vocht juist weg kan.


Just another WordPress site. Leave a Reply Cancel reply. Onze plantenbakken worden gemaakt van het hardste hardhout dat beschikbaar is, waardoor de duurzaamheid heel hoog is. Vijverfolie aan de binnenkant.


Hiermee wordt de plantenbak waterdicht. Bloeiende struiken, zoals bijvoorbeeld een hortensia of kleine boompjes passen uitstekend in een vrijstaande plantenbak. De gestapelde wanden zorgen voor een decoratief effect. Gebruik voor de afwerking waterbestendige verf of beits.


Met Woodcon maakt u elk houtoppervlakte eenvoudig zelf waterafstoten zonder het oppervlak te verkleuren of de textuur van het hout te veranderen. Deze taps toelopende bloembak heeft een afmeting van L550xB550xH7mm (plantdiepte 7mm). Froukje en Miranda doen echter ook een duit in het zakje: zij maken twee joekels van plantenbakken die perfect binnen dit plaatje passen. We leveren de houten bloembakken ook voor binnen.


In dat geval maken we met vijverfolie de bloembak waterdicht.

Aangezien u zelf de vochtregulatie bepaalt zal kans op schimmel kleiner zijn dan bij een bloembak die buiten staat. Hoge bloembak van hout en u wilt niet zwaar tillen? De bloembakken kunnen worden . Houten plantenbakken op maat. Hardhout is ook een materiaal wat zich gemakkelijk laat bewerken, ideaal voor maatwerk. Maten tot 3x 1x 1cm.


In vierkant en langwerpig. Een betonnen bak waterdicht maken is makkelijk zelf te doen. Impregneer uw wasbak, vijver, plantenbak, waardoor deze beschermd is tegen vocht, schade, alg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts