maandag 9 maart 2015

Vermiculiet isolatie

Dit isolatiemateriaal is ideaal voor isolatie van een houtoven. Zowel onder de vloer als over de koepel. Daarnaast kunnen de vermiculite korrels ook dienen als achterisolatie voor open haarden of . De akoestische eigenschappen verminderen de resonantie-effecten in vloeren en wanden aanzienlijk.


Absorberend en watervasthoudend. Vermiculiet kan tot van het volume absorberen .

Perliet is een vulkanisch gesteente dat bestaat uit siliciumoxide en aluminiumoxide. De ruwe vermiculiet is een mica-achtige delfstof, met een gelaagde structuur. Deze minerale grondstoffen worden gebroken en verwerkt tot korrels.


Na verhitting expanderen ze, waardoor ze goede isolerende eigenschappen verkrijgen. Hoogwaardig hitte bestendig isolatie materiaal. De vermiculiet korrel kan los gestort worden in holle ruimtes. Inhoud: 1ltr per zak zeer fijne korrel.


Het mineraal wordt onder grote hitte opgeblazen (net als popcorn). Zo ontstaat een brokkelig materiaal wat o.

De brokkeltjes zijn licht, isoleren goed en nemen veel vocht op om het daarna weer langzaam af te geven. Verschillende kwaliteiten vermiculiet. Een van de eerste dingen die ik ontdekte is dat er verschil is tussen de vermiculiet die voor de tuinbouw bestemd is en die als isolatie materiaal in de bouw gebruikt wordt. Aan de eerste wordt veel hogere eisen qua veiligheid en zo gehangen.


Pull levert aan beide takken. Toepassingen in de bouw. De mortel heeft een hoog isolerend vermogen. Vind vermiculiet op Marktplaats. Hier vindt u alles over vermiculiet om uw woning te isoleren.


Voor iedereen een voordeel. Verpakt per zak van 1liter. Gebitumineerd VERMICULITE. Door het toevoegen van vermiculite bij cement, kan je traditioneel beton tot zes maal lichter maken.


Het is een eenvoudig te gebruiken thermische en akoestische isolatie , je kunt . Hallo, wij zijn bezig met een stevige renovatie en zouden graag een stuk spouwmuur na- isoleren. Afbreken is niet mogelijk en het inschakelen van een gespecialiseerde firma is veel te duur en omslachtig voor de te behandelen oppervlakte. Daarom dachten we de spouw op te vullen met vermiculiet of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts