dinsdag 31 maart 2015

Groenblijvende leibomen op stam

Groenblijvende leibomen bieden, indien juist toegepast, vele voordelen tegenover bladverliezende soorten. Wij kunnen deze bomen aanbieden in de standaard stamhoogtes en in afwijkende stamhoogtes. In Nederland en België zijn groenblijvende leibomen goed toe te passen.


Door het klimaat raden we bij een aantal soorten wel aan . Olijfwilg Leiboom (Elaeagnus Elaeagnus ebbingei leivorm, beter bekend als lei Olijfwilg of lei Zilverbes is een nieuwe groenblijvende hoogstam leiboom in het assortiment van de Bomenspecialist. Deze wintergroene Meer informatie. € 120. Photinia Red Robin Leiphotinia Schuttingmodel (Leiglansmispel) . De stam is grijs van kleur en later ondiep gegroefd.

Het jonge blad is scherp hulstachtig getant waaraan hij ook zijn tweede naam te danken heeft. Verder is het blad van de Quercus ilex dik en leerachtig. Hierdoor kan de Steeneik ook goed in kustgebieden geplaatst worden.


De Quercus ilex is groenblijvend en dat is . Leibomen kopen uit onze kwekerij doet u op Bomenenzo. Deze groenblijvende leibomen worden vaak toegepast langs de schutting of voor het huis langs de straat. Een groenblijvende leiboom kan ook nog eens gaan bloeien bloeien.


Veel verschillende soorten van de groenblijvende lei bomen hebben een wat dikker, steviger en soms glanzend blad. Koop of Verkoop leibomen op Marktplaats.

Ook gekend als de leiphotinia of leiglansmispel. Vooral gekend omwille van zijn rood uitlopende nieuwe bladeren in de lente met witte bloei. Op aanvraag verkrijgbaar op verschillende stamhoogtes va, tot meter en ook in . Door leibomen precies op dezelfde hoogte te planten geeft het een super strak beeld en heeft het ook een mooie sierwaarde. De Leilaurier is een mooie dichte groenblijvende leiboom met in het voorjaar licht. De takken die op de stam groeien kunt u zowel in de zomer als in de winter afknippen.


Voordelen: De Lei-Quercus ilex of . Deze leibomen groenblijvend en zijn wintergroen en winterhard. Dus dat betekend dat u het hele jaar het zicht van bijvoorbeeld de buuren verminderd. Om het makkelijk te maken hebben wij de top naast elkaar gezet.


De groenblijvende leibomen zijn in verschilde stamdikte te krijgen, hoe dikker de stam hoe meer takken . Goedendag, graag zou ik willen weten hoe een laurier leiboom groeit als je deze niet exact langs de stam van de lei lijdt. Kies voor authentiek, makkelijk te planten, snel dichtgegroei mooie herfstkleur, groenblijvend of verfijnd veredelde planten: beukenleilinde. Pothoogte 50cm - Potdiameter 65cm.


Kunt u niet willen liquideren uitgaven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts