donderdag 26 maart 2015

Lasergame den bosch avonturenland

Voor een lasergame met nóg meer avontuur bieden wij ook speciaal maatwerk! Kom jij ook binnenspelen in ons kinderspeelparadijs? Indoor lasergames worden op tientallen plaatsen in Nederland aangeboden.


Bij sommige locaties kan je kiezen uit groepsarrangementen inclusief maaltijden. Ook staat lasergamen hoog in de top drie van binnenactiviteiten.

De eerste lagergamehal van Den Bosch en directe omgeving zou eigenlijk morgen al open gaan. IN AVONTURENLAND VERVEEL JE JE NOOIT! Trotseer escaperooms én lasergame arena - ook voor kids! Lasergame arena is een week uitgesteld. Het is er licht en overzichtelijk en voor ouders is er gratis wifi.


Voor de kinderen van nul tot en met vier jaar is er een aparte speelruimte. Deze speelruimte is hierdoor veilig voor de allerkleinsten. Ook is deze speeltuin ideaal voor kinderfeestjes en schoolreisjes.

Binnen- en buitenspeeltuin, een pannenkoekenrestaurant er bij en zelfs een lasergame met piratenthema. Klimrekken, skelters, een ballenbak, springkussens en meer, aan speelmogelijkheden is geen tekort. Ga terug naar de vorige pagina of zoek verder vanaf onze . Een unieke, origineel en gewaagd kinderfeestje voor de allerstoerste meisjes en jongens is het lasergame verjaardagsfeestje bij Sportiom. Ik wil graag een feestje houden in Den Bosch.


Kijk eens bij de ontdekhoek hie rkan je met ze alle, allemaal proefjes gaan doen enzo. IceFun Sportiom verandert van april tot en. Niet inwisselbaar tegen contanten, niet i. Eens een keer écht wat unieks doen met je kinderfeestje? Kom dan samen met je vrienden en vriendinnen lasergamen bij Sportiom en beleef een.


De lasergame en paintball- hal, de klimwan de skate- mogelijkheden en de gok- en speelhal zullen allemaal in de zelfde stijl als . Populair in omgeving Vught. Avonturenland Den Bosch. The website alexa rank is.


This domain is registed Stichting Internet Domeinregistratie NL. Feestjes dienen vooraf gereserveerd te . Diving courses are also availa.

Naast de indoor kartbanen van Race Planet in Amsterdam. Bij goed weer kunnen de kinderen ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts