dinsdag 31 maart 2015

Zandbak met bodem

Een houten zandbak : Is meestal groter dan een plastic zandbak. Dat is handig als er vaak meer kinderen tegelijk in spelen. Heeft geen bodem zodat het water makkelijk kan doorsijpelen.


Zo wordt het zand natuurlijk gereinigd. Kan een volledig seizoen buiten blijven staan.

Is gemaakt uit hout dat onder druk geïmpregneerd . Hoe groot moet je zandbak. Deze zandbak staat garant voor uren speelplezier. Zandbakken koop je eenvoudig online bij bol. Hij wordt geleverd zonder bodem en dit kun je prima opvangen door anti-worteldoek toe te passen. U legt deze onder de zandbak en voorkomt daarmee dat wortels en insecten vanuit de grond binnendringen in het speelzand.


Wanneer u een zandbak zonder dak heeft, denk dan aan bescherming tegen de zon.

Bij Praxis vind je vele leuke soorten zandbakken waar jouw kind veel plezier aan gaat hebben. Bestel gemakkelijk online. Houten zandbak van geïmpregneerd Douglas. Alle houten zandbakken zijn zeer degelijk en helemaal speelklaar! Dus compleet geschroef met zitplanken, worteldoek op de bodem , en met of zonder houten deksel.


Op maat gemaakt is ook mogelijk, vraag vrijblijvend een offerte aan! Speelgoed van bekende merken o. Vergelijk de beste shops met speelgoed! Ouders zijn vaak bang voor ziekten die via zandbakken kunnen worden opgelopen waardoor er nog maar weinig openbare zandbakken zijn.


Met goed onderhoud en beheer is . Kom snel naar onze website en vind jouw ideale spel. Minder cruciaal onderdeel doormidden maar wel te herstellen. Tegen elk aannemelijk bod. Dek de zandbak als deze niet gebruikt wordt af met een deksel.


Hiermee voorkomt u dat honden, katten en ongedierte in de zandbak terecht komen. Ook beschermt een deksel tegen vochtige weersomstandigeden en vallende bladeren.

Leg anti-worteldoek op de bodem. Leg tussen de tuingrond en het speelzand op de . Blank hout dient gebeitst of geschilderd te worden. Plaatsingskosten op aanvraag.


Deze biedt nog aanvullende spelmoge- lijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld gekleurd papier onder het zand leggen en dan met je vinger in het zand tekenen. Dan krijg je een gekleurde lijn en terwijl die ontstaat, kunnen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts