woensdag 18 maart 2015

Wicker bijzettafel zwart

Geschikt voor binnen en buiten zeer mooi design in hoogte verstelbaar (traps) verwisselbare kussenhoezen beige. Bijzettafel wicker rotan 50x50xzwart. Geef uw interieur een zeer speciale flair voor indoor en outdoor gebruik van aantrekkelijke wicker -rieten bijzettafel. Uitgerust met een hoge kwaliteit glasplaat boven op de tafel biedt volop ruim. Een bijzettafel van wicker is hoe dan ook een praktische en stijlvolle toevoeging aan jouw tuin!


Lees meer informatie en advies.

SenS-Line Sunshine bijzettafel met glasplaat zwart. Speciale prijs € 4Normale prijs € 500. Voeg toe aan verlanglijst. Bekijk het volledige aanbod in onze webshop. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze SVG bijzet tafel Londen is weerbestendig, door het aluminium frame en het kunststof gevlochten wicker. SVG tuinmeubelen zijn zeer degelijk en bieden jarenlang plezier en comfort. De bijzet tafel Londen heeft de volgende afmetingen: 50x45x30cm.

Dit product is helaas niet meer op voorraad. Vertel een kennis over dit product. Terug naar het productoverzicht. De Londen bijzettafel staat op stevige aluminium poten , wat een ruimtelijk effect geeft. Zo creëert u uw eigen tuinset naar wens!


De bijzettafel wordt afgemaakt door de millimeter dikke geharde glasplaat. Wicker ligbed met bijzettafel. Het wicker zonnebed is verstelbaar in meerdere standen, ideaal dus om te relaxen of een boek te lezen! Er wordt ook een bijzettafeltje met glasplaat bijgeleverd zodat een drankje of boek altijd binnen handbereik is. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Nog op zoek naar een bijzettafel bij je tuinstoelen of loungeset? Bij Overstock Garden vind je een enorme keuze aan leuke, moderne en landelijke bijzettafels voor in je tuin. Eijerkamp heeft een breed assortiment van bijzettafels in diverse uitvoeringen, maten en kleuren van uiteenlopende merken.


Bezoek onze winkel in Zutphen of Veenendaal of . Eindeloos combineerbaar met andere stukken uit de Amari serie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts