donderdag 11 februari 2016

San remo zwemspa

De San Remo zwemspa is een compact zwembad met een tweetal Jetstreamer tegenstroominstallatie. Door de Jetstreamers in een zwembad te plaatsen kunt u in een betrekkelijk klein zwembad toch uw baantjes zwemmen. De spa- zitplaatsen zijn aan de rand van het bassin te vinden, zodat meer personen tegelijk . Door de monocoque-constructie is de San Remo zwemspa niet alleen érg mooi en maar ook zeer solide. Koop of Verkoop zwemspa op Marktplaats.


De San Remo is een sieraad voor uw tuin en kan indien gewenst ook binnenshuis worden gerealiseerd.

De spa-zitplaatsen zijn aan de rand van het bassin te vinden, zodat meer personen tegelijk kunnen zwemmen en relaxen. Door een sterke tegenstroominstallatie kun je serieus aan je conditie werken, terwijl het bad relatief bescheiden afmetingen heeft. Reasons why San Remo is the Best- -Built to the stringent quality requirements of standards Australia. De baden worden bij de Duitse fabrikant kant en klaar gemaakt en bieden al wat een modern zwembad nodig heeft.


In slechts enkele dagen. In plaats van het zwembad in te delven en rondom te betonneren, wordt hiermee een rondgang gecreëerd. Santini San Remo onderdelen. Sorteer op Standaard Volgorde.

Toon Producten per pagina. First layer with vinylester resin for chemical protection, structural cover of orthophtalic resin and E fiber glass, perimeter and lateral reinforcements integrated in the pool. Special paint in black . BVA-Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. We brengen in opdracht van banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven roerende zaken ter veiling. Overzicht alle online veilingen.


SAN REMO ZWEMSPA , bij ons te bewonderen in de showroom! DETAILS SWIMSPA TAMBORA. Maße: 57x 2x 1cm. Zirkulationspumpe: x 2Watt. Laat het ons weten en wij passen de prijzen aan.


Is gespecialiseerd in spa jacuzzi hottub bubbelbad en zwemspa onderdelen. Onze garantie is volgens wettelijke normen. De Swimspa Amazon is een indrukwekkende combinatie tussen een jacuzzi en een zwembad dat ontworpen is om tegenstroom te zwemmen, gecombineerd met een hydrotherapie-zone voor personen.


Whirlpool spa outdoorwhirlpool bubbelbad SANREMO. De hydromassagezone van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts