maandag 15 februari 2016

Intratuin kerst

Kun jij ook niet wachten tot het weer kerst is? In onze vestigingen kun je gelukkig alvast genieten van een waanzinnige kerstshow. Ieder jaar toveren we met elkaar een sprookjeswereld tevoorschijn.


De meeste afdelingen zijn klaar dus je kunt al heerlijk struinen tussen de nieuwste kerstversiering, leukste . Wat heeft het tuincentrum dit jaar in petto? Start kerstshow in magazijn verschilt per vestiging.

The most wonderful time of the year. Bekijk de folder. Wil je wekelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan nu in. Grootste collectie tuinmeubelen van Zuidwest Nederland.


Ontspan en relax met Intra Wellness. De Driesprong richt zich bovendien heel erg op DIY (Do-it-yourself): er is een enorme keus aan doe-het-zelfproducten voor een sfeervolle Kerst , van linten . Aangeboden en Gezocht op Marktplaats.

Nog dagen tot kerst …. Daarom beginnen ze over tien dagen al met de fijne kerstsfeer en mooie kerstartikelen. Voor de helft van de normale prijs, kun je bij het tuincentrum al een mooie kunstboom scoren. Dat ze afgeprijsd zijn, heeft een reden, vertelt directeur Leen Kroon. Deze bomen komen van een internationale . Ik hou van al die mooie landschappen, versierde kerstbomen en heel veel decoratie.


De show van vorig jaar viel wat . Kwam hem toevallig tegen op mijn laptop en moest hem wel even delen op yoors. Laten we wat langer het kerst gevoel. De Beste Kerstshows van Nederland zijn bekend! Aan alle details is gedacht! Intratuin walhalla voor Kerst - en Harry Potterfans.


Tijdens dit event vinden er vele activiteiten plaats waar iedereen aan mee kan doen, zoals workshops, proeverijen, leuke . Wat was het een magisch gezellige avond gister. Bedankt lieve gasten dat jullie er waren. Wij genieten nog even na. Daarom zijn we al langzaam aan de voorbereidingen begonnen.


Uren struinen langs duizenden lichtjes en kerstbomen in alle soorten en maten.

Het tuincentrum heeft zelfs een compleet kerstdorp, inclusief rijdende treintjes en bewegende kerstmannen. Vanaf oktober zijn de . Niet echt voor kerst , maar wel heel . Gezellig mee met de touringcar richting Halsteren. Een grote prijs voor een grote show. Kerstsfeer proeven en kooplust bedwingen!


In kerstsfeer, Bijkomen en uitpuffen tijdens een high tea.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts