woensdag 10 februari 2016

Pachysandra

Terminalis, dat aan het eind betekent, verwijst naar het bladcluster aan het eind van de korte tak (stengel). Het is een bodembedekker en komt voor als stinsenplant. De pachysandra groeit het liefst in de schaduw.


Wanneer de plant meer in de zon staat zie je vaak dat het blad van mooi groen verkleurd naar geel. Hij heeft dus een bodembedekkende groeiwijze en wordt niet veel hoger dan twintig centimeter. Verder is hij permanent groenblij.

Ook voor de laagste prijs bij u thuisbezorgd! Het is bij uitstek een heester, waarmee formele vormen en vlakken in de tuin kunnen worden gemaakt. Bij Amerikanen is de heester hoog genoteerd. Pachysandra kopen voor uw tuin? Ze gebruiken ze liever dan gras.


Merkwaardig genoeg wordt de heester in Engeland nauwelijks geteeld. Vind pachysandra op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Koop of Verkoop pachysandra op Marktplaats. Gemiddeld tot goedkoper. De hoogte na jaar is cm. De bloeiperiode is februari - maart. De bladeren zijn groen en ongeveer cm.


Deze plant is zeer winterhard. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. Verdraagt een temperatuur tot -gr. Plantenkwekerij Guido Van De Steen, details van de Vaste planten - PACHYSANDRA. Hoogte 20cm, breedte cm.


Breid uit via ondergrondse worteluitlopers waardoor er al snel een dicht tapijt gevormd wordt. Hoe meer uren zonneschijn ze krijgen, hoe vochtiger . Ideaal voor grootschalige beplantingen. In Nederland maken we er vaak formele vlakken en vormen van.


De Pachisandra terminalis is blijvend groen en wordt niet hoger dan 20cm. De crème witte bloemen groeien op korte stelen vanuit . Growth forthe plant is a shrub (i.e., a woody plant with several stems growing from the base). Leaf type: the leaf blade is simple (i.e., lobed or unlobed but not separated into leaflets).

Leaves per node: there are two leaves per node .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts