maandag 15 februari 2016

Dorpshuis de biezen

Dorpshuis De Biezen een ontmoetingsplek voor jong en oud. De locatie voor al uw feesten en partijen, of voor een gezellig drankje aan de bar. De eerste indrukken van de nieuwe exploitant zijn uitgesproken goed.


Hij wil er samen met zijn medewerkers en zijn gasten iets moois van maken. Het is tijd voor Biezen-rock.

Het evenement komt uit de koker van Ralph Verboekend en Gert-Jan van Putten. Voeg toe aan je mobiel: QR Code. Sportaanbieders die hier sporten. In dit veld voeg je jouw suggestie toe. Hagesteinse Tafeltennis Vereniging.


De meest volledige site met ruim 66. Ben je opzoek naar een leuke afwisselende baan?

ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Like en deel de nieuwe pagina LikeWin en . Zo leuk hoe je een schaal steeds anders kunt decoreren! Tijdens de bijeenkomst is het inrichtingsvoorstel voor het dorp toegelicht. Bewoners konden tot en met januari reageren op het concept.


Bij het opstellen van de . Uitgaan wordt nog leuker met BarDoggy. Ontdek lekkere drankjes, bekijk de events en scoor de beste deals als je uitgaat! Neem eens een kijkje op de website van dorpshuis de Biezen.


Snelle sloop clubhuis op sportpark de Biezen. NIJMEGEN - Het oude clubhuis en kleedlokalen van de begin dit jaar opgeheven voetbalclub SCH op sportpark de Biezen in Nijmegen-West wordt nog voor Kerstmis gesloopt. U bent welkom vanaf ongeveer 12:uur. De vergadering zal aanvangen om 12:uur. PUTTE - Multifunctioneel centrum de Biezen in Putte bestaat jaar.


Voor Fancy Roeken, beheerster van De Biezen , rede om een feestje te vieren.

Ze ging met dorpsgenoot en zanger Ron van Hoof rond de tafel zitten en gezamenlijk kwamen ze op het idee om een muziekavond te . De groepen mogen uit maximaal personen bestaan. Deelname kost leden euro per persoon en niet-leden euro per persoon. Wees op tijd want vol = vol! Hieronder vindt u het adres, details en een stadsplan met de exacte routebeschrijving.


Datum, Locatie, Onderwerp, Tijdstip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts