maandag 8 februari 2016

Zwam bestrijden

De grootste vijand van onze gebouwen is ongetwijfeld vocht. Een direct gevolg van aanwezigheid van vocht in de houtconstructie van een gebouw is zwam. Lees alle info over huiszwam bestrijding.


Wij stellen gratis en vrijblijvend een offerte op. Een onaangetaste omgeving, vrij van huiszwam.

Het stappenplan voor de bestrijding van huiszwam. Om (huis) zwam effectief te bestrijden , wordt er met een vierstappenplan gewerkt: Een nauwkeurige . Ga vooral niet zelf aan de slag. Op deze pagina geven we u tips. De professionals van Lagerwey zorgen op effectieve wijze voor de bestrijding van zwammen. Voor zwambestrijding belt u Lagerwey.


Het is belangrijk om snel in te grijpen als u merkt dat een zwam zich begint te vormen. De aanwezigheid van een zwam is meestal het gevolg van een dieperliggende oorzaak: een vochtprobleem zoals insijpeling, grondwater, een lek, enz.

Er bestaan verschillende . Als je zwam in huis hebt, kan dit grote gevolgen hebben. Bovendien zorgen zwammen als de huiszwam voor houtrot. Zorg er in ieder geval voor dat ruimtes als je kruipruimte en kelder niet vochtig en slecht geventileerd zijn. Hiermee maak je het de . Het zijn schimmels die vaak voorkomen op (zeer).


Bestrijding is alleen noodzakelijk als de schimmel actief is. Niet-actieve, door vochtgebrek afgestorven. Om actieve huiszwam te bestrijden , zijn de volgende aanvullende maatregelen nodig: Bepaal de volledige omvang van de . Last van schimmels en zwammen in uw huis of bedrijfspand? Schimmels verwijderen of zwammen bestrijden ? Neem direct contact met ons op.


Meer informatie over zwam bestrijden. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende opname van de situatie in uw woning, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. In deze film kunt u zien hoe Van Lierop een zwam aantasting bestrijdt.


Een aantasting van zwam in.

Waar vocht is, is schimmel. Of althans: die kans is zeer groot! Wanneer houten constructies een hoog vochtpercentage hebben, kunnen ze al houtaantastende schimmels en zwammen aantrekken. De meest bekende houtaantastende schimmel is de huiszwam en deze kan desastreuse gevolgen . Er zijn verschillende methodes om zwam te verwijderen.


Zo kunt u er voor kiezen om zwammen zelf te bestrijden of Beestjes Kwijt in te schakelen. Met de producten van Ongediertewinkel. Kijk snel in onze webwinkel. Heeft u een huiszwam in uw gebouw? Dit duidt op een vochtprobleem.


Grijp snel in en voorkom structurele problemen. Wij helpen u de huiszwam bestrijden. Een zwam is het vruchtlichaam van een schimmel.


De huiszwam is een in Nederland veelvoorkomende aantasting van de houtendelen van het woonhuis. De oorzaak van het ontstaan van een zwamaantasting is vaak een te hoge vochtigheidsgraad van hout. Zwam en zwambestrijding. Vocht is voor de zwam dan ook van groot belang .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts