maandag 22 februari 2016

De merx berghem

Hierbij werd ook het vroegere Café den Brok gekocht en het geheel uitgebouwd tot het zalencentrum dat vandaag de dag nog. Evenals vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer het “ Poar uurkes vurraf” en het Schlager bal. De Merx , Berghem (Noord-Brabant).


De twee eerdere edities hebben al bewezen dat dit concept staat als een huis. Uiteraard blijven de ingrediënten hetzelfde: area zal de mainstream hardcore van nu vertegenwoordigen en in area kun je weer een stapje . Carnaval bij de Merx za feb.

Darkraver, Freddy Moreira, Het Feestteam, MillStreetBan Ronnie Ruysdael, Ruthless . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Merx Zalencentrum De in Berghem vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Dat laat de politie zondagavond weten. De 28-jarige vrouw uit Oss werd door een man beschoten toen zij in haar auto wilde stappen. Naast het optreden van de Daredevils , gingen Daisy en Hanneke voor de titel van Knolleginneke.


Zaterdagavond zullen we weten wie deze titel een jaar lang mag . In plaats van afstanden kan er nu worden gekozen uit . Café de Merx is een gezellig café-bar voor een drankje.

Voor de sportievelingen zijn er verschillende mogelijkheden, zo zijn er wedstrijd biljards en verschillende dartborden met zowel soft- als hard tip. Matinee feesttent zalencentrum de Merx Berghem. Een geweldig optreden van Stef Ekkel , Trio de Band en DJ Robert den Brok maakten dit matinee tot een waar feest.


Lees het volledige artikel op Kliknieuws. Buy tickets for an upcoming concert at de Merx. Ondernemers Vereniging Berghem is een actieve club van zelfstandige ondernemers. Wij organiseren informatieve bijeenkomsten voor onze leden en proberen gezamelijke doelen te behalen. Het café is vier dagen in de week geopend.


Willy van den Oever werd speciaal even naar voren gehaald. U kunt ons ook vinden onze fietsroutenetwerk app. Dit jaar wordt de tentoonstelling in samenwerking met de Speciaalclub Europese Cultuurvogels georganiseerd. Leden van deze verenigingen showen . Burgemeester van Erpstraat 25.


Start kaartverkoop Pronkzitting. Roots, Prins Heerlijk verkiezing. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


In deze tent vindt op carnavalsmaandag februari tussen 14.

Zalencentrum de Merx gaat daarvoor een extra tent aanbouwen die verbonden is met de grote tent. Bekijk informatie over evenementen en tickets. Daarbij is zij ernstig gewond .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts