donderdag 18 februari 2016

Moestuinbakken

Maak zelf een moestuinbak met raster (en eventueel een klimrek, bodem en poten). Moestuinbakken koop je eenvoudig online bij bol. Ik vertel je over maten en materialen en waaraan je bak moet voldoen om een echte MM-bak te zijn. Je hebt niet al te veel oppervlakte? Maar je wil graag netjes en verzorgd een moestuin(tje) aanleggen?


Kijk even naar deze moestuinbakken.

Ook ideaal wanneer je wél een grote tuin hebt maar zaken netjes wil gaan indelen. Een netjes ingedeelde moestuin oogt ook . Ga voor succes en maak gebruik van een handige moestuinbak. Praxis heeft verschillende moestuinbakken. Paar planken, wat schroeven, een zaag, worteldoek en aarde: een moestuinbak maken is een fluitje van een cent! Bekijk stap voor stap hoe onze blogster haar eigen moestuinbak maakte.


Het is inmiddels alweer enige tijd lente en dat betekent dat ik moet opschieten met het kweken van groenten. Voor het tweede jaar wil .

Droom je ervan je eigen groenten en fruit te telen maar is de plaats in je tuin beperkt? Of heb je nood aan orde en structuur? Dan is een moestuinbak de ideale oplossing. In dit artikel lees je meer over de soorten moestuinbakken en . Meer ideeën over Raised beds, Tuin bedden en Tuinbed.


Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Gevuld met groenten, kruiden of ander groen zijn ze overal te vinden. In elk tuincentrum of doe-het-zelf-zaak zijn ze te koop in verschillende vormen en maten. Maar een moestuinbak zelf maken kan natuurlijk ook.


We hebben verschillende moestuinbakken in ons assortiment. Spring gerust binnen en maak je keuze. Zet je moestuinbak op een plaats waar hij uur zon per dag krijgt. Start met een goede potgrond want de kwaliteit van je potgrond bepaalt je uiteindelijke resultaat!


Klik hier en ontdek hoe je je mini-moestuin opvult. Verhoogde moestuinbakken hebben erg veel voordelen voor het telen van groente, fruit en kruiden. Belangrijk is om vooraf te bedenken wat u wilt verbouwen en voor hoeveel personen.


Wilt u bijvoorbeeld elke dag verse sla, of maar één keer per week.

Kortom, hoeveel bakken heeft u nodig om te telen wat u wilt. Met onze moestuinbakken kweekt u voortaan zelf uw groente en fruit. Kies uit verrijdbare moestuinbak tot eenvoudige houten bakken. Zelf kweken is de trend van de laatste jaren. Zo weet u precies wat er met uw groente en fruit is gebeurd.


Onze houten kruidenbakken zijn in onbehandeld lariks en geïimpregneerd hout te . Zeer handige moesbakken om op hoogte te kunnen tuinieren. Deze verschillende maten zijn héél makkelijk stapelbaar om uw gewenste hoogte te bekomen. Creëer uw eigen vierkante meter moestuin zoals je het zelf . Heb jij een kleine tuin of weinig tij maar wil je wel graag je eigen groenten of kruiden kweken?


Ontdek hier hoe je van start gaat met jouw eigen vierkante meter moestuin. Groentjes kweken in een vierkante meter moestuinbak is een leuke activiteit om samen . Breng de perfecte zandbak, vierkantemetertuin, plantenbak, moestuinbak , composteerbak of tuinafboording naar je tuin met behulp van onze natuurlijk duurzame en modulaire larikshouten onderdelen. De vlak verpakte bouwpakketten met onderdelen zijn bijzonder snel en zonder gereedschap (!) in elkaar te steken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts