donderdag 18 februari 2016

Barbecue cursus

Er zijn verschillende prijsklasses voor de workshops en de mogelijkheden zijn eindeloos! Grill Academy locaties die barbecueworkshops verzorgen. Leer barbecueën van een pitmaster.


BBQ AcademyWat bieden wij. Of je nu beginner bent of gevorder er is een geschikte workshop te vinden.

Ben je vooral geïnteresseerd in spareribs, kies dan voor de. Welkom bij onze Grill Cursus. Hier hebben we met veel zorg en aandacht alle belangrijke punten op een rij gezet, waar u aan moet denken als u een barbecue gaat kopen. U heeft natuurlijk vragen, is zoekende. Met onze keuzehulp zal deze keuze makkelijk en altijd goed zijn.


Wij helpen u waar nodig. Wil jij een echte pitmaster worden? Maak dan gebruik van één van onze workshops.

Je wordt begeleid door Nederlands kampioen Low and Slow barbecue Demy Kiezebrink of KCBS-jurylid. Barbecue -Exclusief organiseert zowel voor bedrijven als particulieren barbecue workshops op de Big Green Egg, Weber en Napoleon Grills. Maatwerk trainingen , teambuilding en masterclasses waarin wij mensen leren culinair buitenkoken op de Weber barbecue en. Volg een culinaire barbecue workshop op een van onze top lokaties op het strand of in ons barbecue belevingscentrum in Delft.


Zo leer jij de fijne kneepjes van een heuse pro! En wees eens eerlijk: een steak grillen kan nu bijna wel iedereen. Altijd al alles willen leren over barbecueen op een keramische barbecue?


Of je nu een beginner bent of gevorderde pitmaster, voor elk niveau hebben wij een interessant aanbod. De bbq cursus Kamado Basics is voor iedereen die . We laten u kennismaken met verschillende bbq-toestellen, en bakwijzes. Deze workshop is bedoeld voor iedereen die graag bbqt. Deze barbecue workshops worden gehouden op verschillende locaties, in België en Luxemburg. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebrei.


Ontdek hier ons volledig aanbod bbq workshops. Van beginner tot barbecuefreak, Horta Beveren heeft voor iedereen een gepast workshop. Je leert de fijne kneepjes tijdens deze masterclass van echte professionals.

Er zijn zowel workshops voor beginners als voor de wat meer ervaren. Tijdens deze ½ uur durende masterclass wordt er actief zelf gekookt en . Tijdens De Feestweken leer je onder begeleiding van een professionele chef de nieuwste barbecue -technieken en alles over de keramische barbecue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts