donderdag 25 februari 2016

De slegte utrecht

Meer dan (tweedehands) uitgaven beschikbaar vanaf € 100. Tweedehandsboeken, ramsj boeken en unieke antiquarische exemplaren. Wij heten u van harte welkom, online of in een van onze winkels. Het is een robuust woonhuis uit de 13e eeuw.


Binnen zijn nog delen van de oorspronkelijke houtconstructie te zien. Vanaf de 16e eeuw is het in gebruik als . De meest volledige site met ruim 66. Online bijzondere boeken kopen? Van tweedehands tot studieboeken, van voordeelboeken (ramsj) tot antiquarische exemplaren.


Ons aanbod wordt dagelijks ververst. Ook de website deslegte. Gaan mensen, nu Polare de deuren sloot deze week, naar een andere boekhandel of blijven ze weg? En hoe ziet de ideale boekhandel er eigenlijk volgens de kopers uit? Overige plaatsen in de gemeente.


Overzichtelijk gepresenteerd in de kelder van onze winkel. In de jaren dertig kreeg de boekhandel ook filialen in Amsterdam, Den Haag, Utrecht en Haarlem. De Slegte huurt er een deel van het oude pand. Groothandel Tialda Steven. Boekenliefhebbers kunnen er terecht om hun boeken te verkopen en tweedehands boeken aan te schaffen.


Het werk en cliëntencontact verveelt mij nooit: ik hou van mijn werk als radioloog. Bij Reade kijken wij veel met echo naar gewrichten en pezen. We zijn iedere dag bezig met cliënten die klachten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts