woensdag 25 maart 2015

Sauna holterhof

Dagtarief per persoon: € 100. Avondtarief per persoon: € 1( vanaf 1uur tot 2uur en op zondag vanaf 1uur). Huize Hölterhof is uniek. Zodra u arriveert, voelt u het al.


Omringd door majestueuze bomen die het zonlicht filteren, ligt het fraaie landhuis in Engelse stijl. Binnen vindt u onder meer het à la carte restaurant met uitgebreide keuken, het beautycentrum, de .

Some rooms might be a bit sma. Willkommen auf der Seite vom Haus Hölterhof Wellness- und Hotelrestaurant. Der Gebäudekomplex mit dem monumentalen Landhaus liegt im Außenbezirk von Enschede, am Rande des Naturgebietes „Aamsveen“. Hier können Sie in der für Twente so typischen Landschaftskulisse verweilen.


Maak je wellnessuitje compleet met een overnachting en geniet tussendoor van een lekkere lunch of diner. Geen torenhoge ambities meer. Die ambitie hebben de nieuwe uitbaters losgelaten.


Schippers: Dit is een kleinschalige sauna , zo moet je het zien. Saré in Oldenzaal is veel groter, maar dit moet knus, .

Zelfs geen gewoon wellness-resort. Het vernieuwde complex met monumentaal. Het biedt een buitenzwemba uitzicht op de tuin en een eigen bar. SaunaWat heeft het echtpaar bewogen om Hölterhof te kopen? Na een bijeenkomst van de Twentse Ondernemers Sociëteit nam de bevriende assuradeur Rudy Kesler nog een afzakkertje bij de Schippers thuis.


Hij vond het jammer dat er in Enschede geen sauna meer was, waar ze rustig konden relaxen. Puur genieten in een oase van rust. Korting voor een wellnessdag of een aanbieding voor een heerlijk dagje sauna.


Geniet van een heerlijk dagje weg, dat . Heerlijk genieten van een wellness arrangement met de SpaOnline aanbiedingen. De keuken getuigd van een sterk staaltje maatwerk. Hier vertoeft u in het voor Twente zo typische coulissen-landschap. Zij bieden u naast het al bestaande en geheel vernieuwde . Extra is alleen nog dat de sauna te koud waren, hygiene ver te zoeken, stoomcabine . Bestaande installaties: Omdat het pand enkele jaren heeft leeg gestaan en niet in gebruik is geweest moeten alle bestaande installaties .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts