donderdag 12 maart 2015

Zwembad de hoorn buitenbad

Voor ieder is er iets te vinden! INSCHRIJVEN VOOR ZWEMLES? Ga direct naar de prijslijst. De buitenbaden en zonneweide van zwembad De Hoorn zijn open van mei tot en met september.


Het evenement vindt plaats op zondag.

Als een van de weinige buitenbaden in de regio is het buitenbad van zwembad De Hoorn deze week gewoon open. Dat is ook RTLniet ontgaan. Woensdagmiddag was dan ook een filmploeg in het zwembad om opnamen te maken voor het journaal. Het buitenbad is open tot en met september. Vroege Vogels en banen zwemmen en van 12.


Opgeven hoeft niet, kosten zijn euro per hond. Opbrengst gaat naar De .

De onderhoudswerkzaamheden zijn nu echter al zo ver gevorder dat ze komende zaterdag augustus en . Volg De Wijzend op social media. Zwembad Hoornse Vaart is écht een dagje uit! Alphen aan den Rijn is een plaats in de gelijknamige gemeente Alphen aan den Rijn. Geniet in het grootste binnenzwembad of in het grootste buitenzwembad van Hoorn ! Met deze WF Deal kunt u voor zowel kinderen, als volwasse. Als het aan het college van BW ligt krijgt het buitenbad van zwembad De Hoorn de komende drie jaar een overkapping.


Op die manier zijn er meer uren beschikbaar voor recreatief zwemmen en de verenigingen. Tijdens de zomer kunnen de zijwanden geopend worden, zodat het bad en de ligweide met elkaar in . Home Zwembad de waterdam in Volendam een unieke zwemvoorziening in Nederland met een een binnen- en buitenbad. Verschillende duikplanken en een grote glijbaan maken zwembad De Hoorn een leuk uitje voor het hele gezin.


En bij mooi weer neem je een duik in het buitenbad ! Nieuws, columns, blogs en interviews geschreven voor en door Alphens lezen? Omdat het zulk mooi weer is, gaat het buitenbad al om 10. De extra openingstijden zijn natuurlijk een goede reden om heerlijk te komen zwemmen!


Zaterdag en Zondag van 13.

Hondenplons in buitenbad van zwembad De Hoorn op zondag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts