donderdag 19 maart 2015

Cortenstaal plantenbakken

Bekijk onze ruime assortiment bloembakken , vele maten en vormen. Deze bakken verweren in de buitenlucht naar een mooie roestbruine kleur. Cortenstaal plantenbakken van Tuin-online staan voor robuust en stoer.


De bakken zijn verkrijgbaar in diverse maten. Dus als uw maat er niet tussen staat vraag dan gerust een prijs op via .

Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en meer aangeboden en gezocht. Vind bloembak cortenstaal op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Verkrijgbaar in elke maat. Uw plantenbak in cortenstaal is uniek, met een kleur die varieert van warm oranje tot roodbruin.


De kenmerkende roestkleur is als een oxidehuid.

Ze beschermt het dieperliggende materiaal op natuurlijke wijze tegen agressieve weersomstandigheden. Terwijl de kleur uw plantenbak een eigenzinnig karakter geeft. Bloempotten en plantenbakken van CorTenstaal , direct online bestellen in onze webwinkel. Steelgarden heeft een breed assortiment CorTenstalen plantenbakken en bloembakken.


De bloembakken worden door onszelf gefabriceer hierdoor is het mogelijk om uw bloembak of plantenbak van CorTenstaal op maat te laten maken en bestellen. De CorTenstalen bloembakken van Steelgarden worden volledig . Ieder cortenstaal product is mogelijk in diverse vormen en maten. Cortenstalen producten worden met passie voor u ontworpen en geproduceerd. Bij Blumeta bent u aan het juiste adres voor plantenbakken en bloemenbakken van cortenstaal. Naast het ruime assortiment is maatwerk mogelijk.


Een overwoestbare materiaal met een warme uitstraling. Deze corten staal boompotten en plantenbakken zijn gemaakt van een sterk en weervast type staal. Wij helpen u graag de Openbare ruimte op te fleuren. Prachtige plantenbakken in basic en exclusieve vormen, soorten en maten.


Rechthoekig, vierkant, ron ovaal etc.

Een modulaire cortenstaal plantenbak biedt gemak en ontwerpvrijheid. Bepaal zelf de gewenste afmetingen van deze unieke cortenstalen plantenbak. Zodra je cortenstaal buiten zet, komt er automatisch een roestlaag op.


Die laag is zo dicht dat het onderliggende materiaal niet wegroest zoals bij gewoon staal. Van cortenstaal worden plantenbakken gemaakt, maar ook borderranden, tuinverlichting, kunstwerken, bruggen, zeecontainers en zelfs .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts