maandag 9 maart 2015

Zwembad sloterpark

Slimme zwemmers gebruiken deze actie in combinatie met de januari actie. Volg Sloterparkbad op social media. Het Sloterparkbad in Amsterdam, is één van de grootste zwemaccommodaties van Nederland.


Het is gebouwd naar ontwerp van architect Roy Gelders. Bekijk hier de openingstijden van alle zwemactiviteiten van het zwembad Sloterparkbad in Amsterdam.

Zwembad Sloterparkbad in Amsterdam - informatie over zwemactiviteiten, tijden en prijzen en website. Ladies Night in zwembad Sloterparkbad in Amsterdam? Lees alle info hierover, zoals tijden en prijzen. Recreatief zwemmen in zwembad Sloterparkbad in Amsterdam?


Waar vind je Basic-Fit Sloterparkbad ? Onze club is gevestigd in Sloterparkbad ( een zwembad met zowel binnen- als een buitenbad). Het zwembad is algemeen bekend in de omgeving. Vanuit de sportschool kijk je uit.

De straatnaam en het Allende- monument . Het beschikt onder andere over een 50-meter . De Sloterplas wordt, vooral aan de zuidoostkant, gebruikt voor zeil-, kano-, hengel- en duik-sport. Jaarlijks vindt in oktober de . Ook is er een gigantisch buitenterrein van hectare, gelegen aan de Sloterplas. Een schitterend stukje natuur midden in Amsterdam! Kenmerken van Subtropisch zwembad.


In het recreatiebad kan iedereen zich vermaken met een glijbaan van meter lang, een stroomversnelling, bubbelba massagestralen, stoomcabines en . Sloterparkbad Ik wilde wat baantjes gaan trekken en besloot een kijkje te nemen aangezien het dicht bij mijn huis is. Grote parkeerplaats voor je auto. Nog enkele tickets beschikbaar.


Late Ducks ( Beschikbaar) Regular Ducks (Uitverkocht) Early ducks (Uitverkocht) Line-up. THE POOL is dat langverwachte zwembad feest wat niet in je jaarlijkse lijst mag ontbreken. Trek je laag uitgesneden badpak of kekke zwembroek uit de kast en lanceer jezelf het zwembad in. Er is onder meer een 50-meter wedstrijdba een springbassin en een recreatiebad.


Wandelen, fietsen, fitness en hardlopen.

Het Rondje Sloterplas is een route van kilometer rondom de plas voor wandelaars, fietsers, skaters en joggers. Het Rondje heeft een gemarkeerd pad voor voetgangers en joggers en een eigen pad voor fietsers en skaters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts