vrijdag 20 maart 2015

Princess bakplaat 102300

Ben je op zoek naar een stevige bakplaat waarmee je professionele resultaten kan behalen? Deze bakplaat is van hoge kwaliteit en heeft een speciale tweela. Vervaardigd uit diepgetrokken aluminium, daardoor veel gladder dan andere bakplaten en bovendien voorzien van een Teflon by Dupont anti-aanbaklaag, dus . Met deze Table Grill Pro van het merk Princess kun jij met je gezin genieten van lekker eten.


De Table Grill Pro is geschikt voor tot personen.

Deze stijlvolle Table Grill Pro heeft een bakplaat voor: vlees, vis, groente, eieren etc. Hierdoor kunt u veel kwijt op de plaat. Bak vis, vlees, vis, groenten of zelfs eieren of pannenkoeken op de plaat. Deze is gemaakt van diepgetrokken aluminium voorzien van een Teflon anti-aanbaklaag.


Waardoor het niet snel aanbrandt en makkelijk . Bekijk en bestel op Expert. Deze Princess Table Grill Pro tafelgrill is voorzien van een vlakke grillplaat met een afmeting van 46xcm.

De bakplaat is geschikt om vlees, vis, groente en zelfs eieren en pannenkoeken te bereiden zonder boter. Een professionele en veelzijdige bakplaat. Deze plancha is voorzien van een nauwkeurig . Je bekijkt een product dat nog niet door Tweakers is verwerkt, maar waar al wel prijzen van bekend zijn. Klik op de naastgelegen knop om de specificaties toe te voegen.


Lees meer op onze actiepagina. Dit betreft een nieuw product. De bakplaat is vervaardigd uit diepgetrokken aluminium, is daardoor veel gladder dan andere bakplaten en bovendien voorzien van een Teflon by Dupont . Nu met gratis verzending. Vind Princess bakplaat op Marktplaats.


Deze actie geldt voor Princess producten van € 2of hoger. Voor iedereen een voordeel. Is je Princess product lager dan dit bedrag?


Combineer deze dan met een ander Princess product om boven de € 2uit te komen. Deze minimale orderwaarde van € ,mag namelijk ook een optelsom zijn van meerdere Princess producten, zolang ze .

Weber Bakplaat - Summit -. Tevredenheid over Princess bakplaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts