donderdag 7 juli 2016

Calathea giftig

Onderstaande lijst bevat een selectie van kamer-en tuinplanten die weinig of niet giftig zijn. De lijst kan nuttig zijn bij het aanleggen van tuinen. Talloze planten en bloemen zijn matig tot zeer giftig voor je viervoeters. Air So Pure planten zijn bestemd voor decoratie en niet voor consumptie.


Calathea Calceolaria Calendula officinalis. Hoewel de verschillende planten op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden geproduceer raden wij aan bij inwendig gebruik altijd een arts te raadplegen.

Veel planten zijn giftig , maar gelukkig zijn er ook planten waar je kat wel naar hartelust aan kan knagen. Als je kat wel van een giftige plant heeft gegeten, kunnen de volgende symptomen optreden: braken, intensief brandend gevoel en irritatie van de tong, mon. Skulle läsa om den, fick se att den kanske är giftig. Det finns några olika arter av Calanthea, men de räknas inte som giftiga, de finns inte med på Giftinformationscentralens växtlista. Dessutom används blad av flera arter som . Pas echter wel op met honden en katten.


Maar ik kan wel zeggen dat als dit een cultivar is . Katten zijn echte vleeseters. Toch zijn veel poezen ook dol op een groen hapje.

Maar lang niet alle planten en groenten zijn veilig voor je kat, sommigen zijn zelfs ronduit giftig. Welke planten moet je mijden, met welke groenten moet je oppassen en wat zijn gezonde alternatieven? Standplaats, Halfschaduw, geen zonlicht.


Waterbehoefte, Grond vochtig houden, niet te droog of te nat. Voeding, 1x per maand bijmesten, niet in de winter. Een uitgebreide lijst met giftige planten, bomen en bloemen voor konijnen. Waar moet je op letten als jouw konijnen van giftige planten hebben gegeten. Jij geniet van de vrolijke kleuren en je kat doet verstoppertje achter een grote pot, kijkt gebiologeerd naar het gefilterde licht dat door de bladeren valt, of ligt op een warme dag lekker in de schaduw van een flinke bos groen.


Bloeiende planten: begonia, Bromelia en orchidee. Ik gebruik deze planten zelf ook voor mijn. De planten zijn ingedeeld aan de hand van de soort schade die ze doen. Let op, deze lijst is niet volledig, wij hebben geprobeerd veel voorkomende giftige planten te vermelden.


Echter, het gebruik van de informatie geschiedt . Ik heb hier op het forum gezocht, maar kan niet vinden of ze giftig zijn (ze staan in ieder geval niet in de lijstjes die ik hier op het forum kan vinden). Uit voorzorg heb ik ze maar weggehaal maar kan iemand me .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts