woensdag 20 juli 2016

Afzwemdata de slag hoevelaken

Selecteer een dagdeel, in de ochten in de middag, in de avond. Wij danken u hartelijk voor het vertrouwen dat u de afgelopen jaren in SRO heeft gesteld. De exploitatie van zwembad De Slag , (sporthal De Slag , Ridderspoor en Bad Bloemendal) is overgenomen door Optisport. Welkom in het nieuwe seizoen. Iedereen is weer van harte welkom voor zwemmen en lessen volgens het gewone rooster.


Wanneer je kan komen en wat de kosten zijn, zie je in onderstaand schema. Het schema is geldig van augustus tot en met december . Er is een leuk programma samengesteld waarbij er voor iedereen, jong en ou nog iets leuks te beleven is in zwembad De . Vergelijkbaar Het diploma zwemmen is een belangrijke en spannende gebeurtenis voor uw kind. Maar het is ook een feestelijke gebeurtenis en uw aanwezigheid wordt dan ook op prijs gesteld. In zwembad De Slag wordt er wekelijks afgezwommen volgens een vast schema.


Eerst proef zwemmen en gaat alles goed dan mag . Ontbrekend: hoevelaken deslag-hardenberg. Illustratie 1: Afzwemmen in zwembad De Slag in Hoevelaken. Een mooi bad dat nog jaren plezier kan geven. Ik ben Jannes Munneke, één van de 10.


Deze oproep doe ik in deze vergadering aan het College van BW en aan de gemeenteraadsleden van de gemeente Nijkerk namens de . Dorpspolitiek in de gemeente Nijkerk: Houd het zwembad De Slag in Hoevelaken open! De nieuwe groep is bedoeld voor leerlingen die in de gemeente Nijkerk (Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken ) wonen. Leerlingen mogen geen slag - of stootwapens of ander wapentuig mee naar school nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts