vrijdag 8 juli 2016

Raamscherm zelf maken

Deze pin is ontdekt door Chantal Kruispad. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Schemerlamp van steigerhout. This Pin was discovered by Karin Renema-Middelkoop.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. DIY ofwel do it yourself of zelfmaken.

Vaak makkelijker dan je denkt en vooral ook heel leuk om mee aan de slag te gaan: een nieuw woonitem dat je zelf kunt maken. Een letterbak, kapstok van steigerbuizen of een loungebank: Je maakt het zelf en dat is vaak makkelijker dan je denkt. Kies je favoriete ontwerp, download . Life hack van Ikea: Het kanten raamscherm ! Het hele internet staat er mee vol hoe je je leven gemakkelijker kunt maken met life hacks. Zo ook voor Ikea producten!


Ikea kwam zelf met deze Ikea hack. Vorige jaar zijn wij verhuisd en daar horen nieuwe gordijnen bij.

Een raam maken met de Festool Domino XL DF 7- Duration: 16:57. In een vorig bericht gaf ik aan een tipje van de sluier op te lichten hoe je een raamscherm maakt van pallet hout. Klik hier voor dat bericht). Of lees vanaf hier , we hebben het oud bericht nl deels ook even hieronder neer gezet om niet eea te verwarren. Voor de het afschermen van je bloemen op de . Zodat je die leuke ideeën op Welke.


Vensterbank decoratie - raamscherm met kant. Leen nooit geld aan je baas ze konden de toestand niet meer baas zij kunnen die jongen niet baas zijn gevoelens werden hem de baas er vandoor gaan als een haas magere kaas. Vele gaatjes maken een kaas zoetemelkse kaas.


Denne idé stødte jeg faktisk på for længe siden, men det gør mig ikke mindre begejstret. En rå bjælke og hjul, mere skal der ikke til før du har et cool møbel til alle dine magasiner. Bjælker som denne kan du helt sikkert finde hos Genbyg.


Handgemaakt raamscherm van blank essenhout. Het scherm is gemaakt van geschept papier met daarop gedroogde bladeren. Het licht geeft een mooi effect door de structuur van het papier. Wordt geleverd inclusief handig.


Baroque Wall Shelf for my perfume storage.

Even wat anders,vandaag eindelijk mijn raamscherm afgemaakt,kwam nog een hartje tekort en deze gisteren opgehaald. Dit is een foto drieluik gekocht bij de action voor €5. Het glas en paneeltjes eruit gehaald en dan geverfd in een lichte kleur en daarna wat doorgeschuurd om een oud effect te krijgen . Voor raamscherm shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten.


Woondecoratie nu bij HORNBACH kopen! PommesCoingLa CampagneFermeLe JardinBaumannDeco AutomnePetits JardinsCharmant .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts