donderdag 21 juli 2016

Van den top barneveld

Van den Top : dé specialist in tuinhout. Vestiging in Barneveld , levering in heel Nederland. Zowel particulier als zakelijk. Specialist in Hout beton schutting en Douglas hout.


Grote voorraad en scherpe prijzen.

De openingstijden van van den Top Tuinonline B. Wesselseweg in Barneveld vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen van van den Top Tuinonline B. Met jarenlange ervaring staan wij u bij. Tuinhout, schuttingen, vlonders. In het eerste weekend van maart opent Robert van den Top officieel de deuren van zijn verkoopkantoor met showterrein, een moment waar de 29-jarige Barneveldse . Via onze website Tuinafscheiding.


Wij zijn gespecialiseerd in ondermeer: stucwerk, sierpleisters, schilderwerk en aanleg van complete badkamers en toiletten. Bij ons staan vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel!

Een Timelapse van de bouw van het nieuwe bedrijfspand van van den Top tuinonline, van den Top. Naast een van den top vind je ook veeteelt, bouw, autobedrijf, timmerwerk, holdings. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor H. Top Schilderwerk in Barneveld vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Je wordt werkzaam in een team van vijf commercieel medewerkers die onderdeel zijn een klein en gedreven team van in totaal ca.


Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden tot groei en ontwikkeling. Mijn naam is Jaap van den Top en ik ben getrouwd met Bea. Wij hebben kinderen in de leeftijd van tot jaar. Ik heb een agrarisch bedrijf in Kootwijkerbroek en van daaruit ben ik betrokken bij de inrichting van ons buitengebied. Je moet weten: boeren zorgen voor ons eten.


Boeren hoef je niet te leren hoe ze het . Top Timmerwerken is erkend als 5-sterrenspecialist. Alles voor een tevreden klant. Zo weet u zeker dat u bij deze . Bij onze vestiging in Barneveld is een showtuin waar u enkele producten kunt bekijken. Tijdens onze openingstijden kunt u artikelen die wij op voorraad hebben direct meenemen.


Betalen kan contanct of per pin.

Contact: van den Top Tuinonline B. De besloten vennootschap M. De Hoge Akker te Barneveld en is actief in de branche Financiële holdings.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts