donderdag 28 juli 2016

Avri openingstijden

Zaterdag: 08:- :00. Op zon - en feestdagen zijn de milieustraten gesloten. Openingstijden milieustraten in Culemborg, Geldermalsen, Tiel en Zaltbommel. De meest volledige site met ruim 66.


Naast een tuincentrum avri.

Goedkoop vuurwerk kopen in OOSTEIND? Bekijk de beste vuurwerk actie deals! Op tweede kerstdag zijn de milieustraten gesloten. Op oudejaarsdag december sluiten de milieustraten in Geldermalsen, Tiel, Culemborg en Zaltbommel om 15. AVRI Bloem- en Tuincentrum is al jarenlang dé vuurwerk specialist in OOSTEIND en omstreken.


Op alle andere dagen zijn de milieustraten op de gebruikelijke tijden geopend. Het stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8. Daarnaast zijn Werkzaak Rivierenlan receptie, servicebalie en burgerzaken van de gemeente, met uitzondering van burgerlijke stan op donderdagavond tot 20.

Voor een aantal producten kunt u . Je kunt er een heerlijk worstenbroodje eten, genieten van een drankje. Koopzondagen Kijk voor de exacte tijden op hun website. Wat me gelijk opviel bij binnenkomst. Entree Kapotte klapdeur. Reageer op deze review bron: Opiness . Voor het afhalen van reisdocumenten en een aantal eenvoudige producten kunt u tijdens openingsuren binnenlopen.


Algemene openingstijden : Gemeentehuis. Secunda werkt al sinds de oprichting samen met AVRI op het gebied van hergebruik. Dankzij deze samenwerking kunt u uw verkoopbare goederen ook in onze kringloopcontainers op de AVRI milieustraten inleveren.


Avri Toezicht en Handhaving . Op de milieustraten van Tiel, Geldermalsen, Zaltbommel en Culemborg staat een kringloopcontainer van . Bijzonderheden: Geldig legitimatiebewijs meenemen om aan te kunnen tonen dat u inwoner bent van regio Rivierenland. In verband met de feestdagen kan het zijn dat het afval op een andere dag wordt opgehaald. Kijk op de afvalkalender voor de juiste informatie.


Maandag tot en met donderdag: 9. Zondag: Afhankelijk van seizoen, zie website.

Intratuin Breda is wel open. Ja ik had het inderdaad gezien. Alle opbrengsten gaan volledig terug in het kringloopbedrijf en in het creëren van sociale werkplekken. De spullen krijgen dus altijd een “goed doel”.


AVRI is slechts minuten rijden vanuit de Reeshof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts