donderdag 14 juli 2016

Survival oldenzaal hulsbeek

Voor het publiek is er ook genoeg te . Jezelf uitdagen en je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren, daar draait het om. Je werkt met je eigen lichaamsgewicht en strijdt tegen de natuurelementen. Ook slapen, vergaderen of dineren?


Vier bij ons een avontuurlijk kinderfeestje!

Shelly vertelt haar ervaring! Website by Yellow Agency. Outdoor Challenge Park is gelegen op recreatiepark Het Hulsbeek. Tijdens de wedstrijd zullen de deelnemers moeten Navigeren, Lopen, Fietsen, Kanoën, Steppen en . Er wordt gezorgd voor een uitgebreid springprogramma, waaronder een springkussen voor de kinderen. De laatste deelnemer wordt rond 17.


De uitslagen van de survivalrun in Oldenzaal zijn ontvangen (zie de link in de wedstrijdagenda). Nog in afwachting van de JSC uitslagen uit Steenbergen zijn de circuittussenstanden van de BSC al wel vast bijgewerkt!

Mocht er volgens jou iets niet kloppen in de uitslagen van Oldenzaal , neem dan s. Van appeltaart tot BBQ Onze menukaart. In enkele stappen boek je een uniek uitje. Reserveer snel online en betaal veilig . Survival run BSC met hindernissen. Op recreatieterrein Het Hulsbeek in Oldenzaal konden liefhebbers van survival vandaag hun hart ophalen.


Deelnemers moesten door water lopen, klimmen in touwen en netten, . Villapark Eureka ligt op recreatie landgoed het Hulsbeek. Hier kan je heerlijk zwemmen, karten, klimmen, mountainbiken en nog veel meer. En dat allemaal op loopafstand van ons park. Dit mooie park ligt midden in het Hulsbeek , een 2ha groot natuurpark bij Oldenzaal. Hier vind je bos, grote, natuurlijke vijvers en stranden.


Meer heb je niet nodig voor een geweldige (mid)dag. Naast het klimmen is er nog veel meer te doen. Hierna blijft u de borden van Het Hulsbeek volgen. Maar er zijn nog veel meer reden om blij te zijn voor Segerink c.

OLDENZAAL - Zondagavond mei recreatiepark Het Hulsbeek bij Oldenzaal was de hele dag het domein van survival -runners. Omdat het afgelopen nacht gevroren had . De kilometer bestond uit vijftig hindernissen en ook vond het NK MBO survivalrun plaats. De deelnemers aan de run over kilometer kregen dertig hindernissen voor hun kiezen.


Namens THOR Zwolle deed onder andere . De organistatie van het parcours wil mensen in beweging krijgen, inspireren en uitdagen om hun grenzen te verleggen. Video gemaakt door Hegenberg Productions.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts