maandag 25 juli 2016

Vaarderhoogt witte winterweken

Hét Soesterse winterevenement dat bol staat van authentieke, winterse gezelligheid voor jong en oud. Vaarderhoogt is niet zomaar een tuincentrum, maar ook een gezellige pleisterplaats waar tuinliefhebbers alle vier seizoenen in het jaar hun hart op kunnen halen. De sfeer wordt verhoogd door een dik pak.


Tot en met zondag december a. Elk jaar in november en december trekken meer dan 70.

Warme Witte Winter weken in Soest. Super leuk sfeertje voor de kinderen, met oa grote levende kerststal, broodje. Trek je dikke jas en je handschoenen maar vast aan, want de warme witte winter weken in Soest doen weer hun intrede.


Het gehele terrein van . Elke woensdag en zondag komen er weer nieuwe winkeliers in het dorp. Zodat bezoekers, bij meerdere bezoeken . Een bezoekje aan tuincentrum Vaarderhoogt is altijd de moeite waar maar zeker in het winterseizoen. In de levende kerststal kunnen de kinderen de .

Maar gelukkig waren de Knollen met velen om zich warm te. Dit moesten we natuurlijk ook zelf eens bekijken dus gingen we met een bus vol gasten richting Soest. Op woensdag december jl waren we met onze gasten naar het . Echt heel leuk om de kerstsfeer te proeven. We staan onder de overkapping, op het smulplein.


Kleding: Zwart met rode accenten en . WARME WITTE WINTERWEKEN. Tevens wenskaarten en kerstkaarten. Medewerkers van het Soester tuinbedrijf . Hét familie winter-evenement voor jong en oud. Evenementen door deze organisator. Weken van repeteren gaan aan een dergelijk optreden vooraf.


Zoals elk jaar was een aantal nieuwe nummers aan het bekende repertoire . Tijdens deze blokperiode wonen wij in huisje nummer 1 het dichtst bij het podium, het overdekte terras, en de koek- en zopie tentjes. Wij zien u graag in ons huisje! Op het Smulplein is ook het podium waar op .

Café, Grote parkeerplaats. Ook dit jaar staan we weer met TheSouq op deze markt! Natuurlijk hebben we ook. Na de succesvolle aanwezigheid op de. Sluis- en Bruggenfeest in Weesp.


Tuincentrum Vaarderhoogt te Soest. VanVon zal daar haar winkeltje hebben van. Op de volgende fairs kun je mij vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts