donderdag 14 juli 2016

Vloerplaten beton tweedehands

Betonplaten nieuw Afmetingen: 2m x 2m, dik - zonder metalen hoekrand - met bewapening. Een tal platen 2mx2m in zeer goede staat. Per stuk of in één pakket.


Vind betonplaten gebruikt op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Koop of Verkoop betonplaten op Marktplaats.

Stelconplaten, betonplaten 2bij 100. Zelfs nog enkele antraciet platen ! Groot assortiment gebruikte betonplaten en spoorplaten te koop. Vraag nu een scherpe offerte aan! Nedabo levert nieuwe en gebruikte betonplaten voor een scherpe franco prijs.


Bekijk hier ons aanbod van gebruikte stelconplaten. Kwalitatief net zo goed als nieuw, maar dan veel voordeliger. FraVin International (Mholf-Sierbestrating.nl) levert een groot assortiment nieuwe betonplaten in alle maten, kwaliteiten en prijzen.


Natuurlijk kunnen de gebruikte betonplaten niet missen in ons assortiment.

Deze goedkope betonplaten worden in grote partijen opgekocht en worden tegen zeer lage prijzen verkocht. Van Kalsbeek Beton , Ruim jaar de grootste betonmarktplaats van Nederland ! Wij leveren tegen zeer concurrerende prijzen, onze filosofie: Lage marges, hoge omloopsnelheid! Grote voorraden en snelle levering door heel . Beste gebruikers 2dehands, In twee woorden wil ik introduceren het bedrijf Romano.


Beschrijving: De bedrijfsvloerplaat voor de agrarische sector. Met zijn ruwe oppervlakte is deze ideaal als erfverharding of kavelpad. De plaat is voorzien van vellingkanten en hijsoog gaten om ze makkelijk te plaatsen. En voor een goede aansluiting van andere platen. Daarnaast is de plaat maatvast en wordt er kwaliteits . Het standaard assortiment betonplaten van Timmerman beton vindt u op onze website.


De meest voorkomende betonplaat zijn de betonplaten 2xen de betonplaten 80x120. Uiteraard kunnen wij ook eventueel andere afmetingen of gebruikte betonplaten leveren. De betonplaat kan voor verschillende doeleinden gebruikt . Betonplaten worden gebruikt voor verharding van terreinen die moeilijk begaanbaar zijn of te weinig draagkracht hebben.


Toepassingen zijn parkeerplaatsen, erfverharding en terreinverharding. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. De grootste beton marktplaats van Nederland en België ! Prefab betonplaten Te koop direct bij grondverzet- en loonbedrijven via Entreeding.

Wal Beton is leverancier van een ruim assortiment aan prefab betonproducten. Naast betonplaten (stelconplaten), silowanden, keerwanden, stapelblokken en multiblokken, leveren wij beton -gerelateerde producten als afwateringsgoten, perssap duogoten en menggranulaat. Het transport van de producten .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts