donderdag 7 juli 2016

Dagje zwemmen vennenbos

Ook voor een snelbruiner, infraroodsauna of het baby- en peuterzwemmen. Verblijft u niet op het park maar wilt u toch een dagje komen genieten? Als daggast bent u welkom in ons Subtropisch Waterparadijs, restaurants en meer.


Ook als daggast kunt u met het hele gezin van ons Subtropisch Waterparadijs genieten. Een Subtropisch dagje uit. Reserveer van tevoren telefonisch uw toegangskaarten en haal deze op bij de receptie.

Maak u op voor een dag vol waterpret voor . Midden in de Brabantse Kempen ligt Landalpark Het Vennenbos met een geweldig subtropisch waterparadijs. Dein mee op de golven van het golfslagbad of kom even helemaal tot rust in een van de whirlpoolbaden. Het zwembad beschikt daarnaast over diverse speciaalbaden zoals het kruidenba bruisbad en . Dagje zwemmen in landal het vennenbos voor maar €p.


In ons Family Buffet Restaurant wordt u verrast met een gevarieerd. Landal beschikt over twee bungalowparken met een subtropisch zwemparadijs: het Vennenbos (Hapert) en de Lommerbergen (Reuver). Alle twee zijn het mooie zwemparadijzen die zeer geschikt zijn om een dagje te komen zwemmen.


Landal Het Vennenbos : Het kroonjuweel van Landal Het Vennenbos is het spetterende Subtropisch Waterparadijs.

Op zowel het Vennenbos als de Lommerbergen kunt u dagtickets kopen. Landal het Vennenbos ligt in het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen en vlak bij Eindhoven. Met een subtropisch zwemparadijs. Is het zwembad geschikt voor kinderen en heeft het glijbanen en een wildwaterbaan? Je kunt er verblijven in één van de 5gezellige bungalows, zwemmen.


Bezoek dan één van de tien allermooiste zwembaden in Brabant voor een dagje waterplezier! Combineer uw dagje zwemmen met een heerlijk buffet in ons Family Buffet Restaurant! Peer is dit jaar in het Vennenbos geweest in een pers. Hoeveel kost het om er een dagje te gaan zwemmen ? Je kunt natuurlijk ook een dagje naar het mooiste pretpark van Nederland: de Efteling!


Andalusië het vennenbos is een zeer leuk park. Zijn hier al vaak op vakantie geweest. Ook regelmatig een dagje zwemmen. Leuk park en vriendelijk personeel.


Zet je moeder op moederdag in het zonnetje. Je moeder mag gratis komen zwemmen ! Vergeet je niet te reserveren? Er zijn een aantal mogelijkheden om goedkoper te gaan zwemmen zoals kortingsbonnen, vouchers en speciale zwemtijden.


Dan is zwemmen helemaal gratis.

Daarnaast leent de afwisselende natuur rond het park zich uitstekend voor mooie wandel-en fietstochten. Het park is 3dagen per jaar vrij toegankelijk. Natuurlijk worden de kinderen direct vrienden met Puk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts