dinsdag 19 juli 2016

Tommy teleshopping antwoordnummer

Bestelling retourneren Belangrijk bij retourneren Artikel omruilen Verkeerd artikel ontvangen. Tommy Teleshopping besteedt de grootst mogelijke zorg aan de kwaliteit van haar assortiment. Toch kan het voorkomen dat u, om verscheidene redenen, een artikel of gehele bestelling retour wenst . Hierbij delen wij u mede dat u de Nicer Dicer Plus in geheel retour kan zenden voor een nieuw exemplaar, daar wij tot onze spijt geen Grove Rasp los kunnen nazenden. Dus meter wordt 2meter.


Een goede middag Kassa, Ik ben al een geruime tijd bezig met de klantenservice van. Tommy-telshopping om het pakket terug te sturen via hun antwoordnummer. Weet Kassa dat toevallig, zo ja graag even per e-mail zenden. Ik heb via een antwoordnummer gevonden.


Antwoordnummer 1016 48VB BREDA. Mijn schoonmoeder van jaar had kruimelvegers bestel een was gratis, met de garantie als het niet goed was kon ze deze, gratis, weer terug sturen. Helaas € moest ze betalen, omdat er geen antwoordnummer vermeld was.


Ze zijn speciaal voor u uitgekozen om uw dagelijkse leven gemakkelijker te maken. U kunt altijd ons gevarieerde aanbod in artikelen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts