vrijdag 8 juli 2016

De boet kerst 2016

Elk najaar, als het dag na dag donkerder wordt, wordt het bij De Boet lichter en lichter. De kerstshow wordt opgebouwd. Na zoveel jaar is het een echte traditie geworden: van half oktober tot eind december ademt alles in De Boet KERST ! Ben je dol op kerstmarkten en winterfairs?


Tuincentrum De Boet viert de seizoenen!

In het voorjaar de lentebloeiers, zomers de tuinmeubelshow, het najaar de herfstkleuren, in de winter de Kerst en Winter Show. Kerstshow bij tuincentrum de Boet. De route ging weer langs. Wij gebruiken (christmas) cookies om er zeker van te zijn dat jij deze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.


WIJ VERLOTEN EEN LANDLEVEN VERANDA Zou jij dit bij jou in de tuin willen? Kom dan zeker een kijkje nemen bij onze gezellige Kerst -Kado-Show en laat je betoveren! Het is voor grote mensen als voor kinderen heel leuk, dieren trekt altijd en vooral met kerst is het een hele happening.

Eerst heb ik haar maar verrast met een bijzonder landelijke route er naartoe. Handig als je een man hebt die al die leuke binnendoor weggetjes kent, komt omdat hij veel in deze omgeving gewerkt heeft. In oktober beginnen de . Dekrolscherm en kerstscherm bij tuincentrum De Boet.


Als aanvulling op het nieuwe energiezuinige dek van polycarbonaat, is bij tuincentrum De Boet in Hoogwoud in de koude kas een dekrolscherm geplaatst. Naast de decoratieve, moderne uitstraling heeft dit scherm een uitstekende isolatiewaarde waardoor het . Is de tuin toe aan een update? Bij De Boet vind je alles wat je nodig hebt.


Laat je inspireren door de kleurenzee van bloemen en de mooiste planten. Wil je van je tuin een paradijs maken en van je huis een paleis? Loop dan eens door De Tuin. We krijgen vandaag een bon van welke op alle gerelateerde zaken is te gebruiken als het maar met een kerstdorp heeft te maken.


Ik heb ondertussen de leden voorzien van een bon voor gratis koffie en of thee samen met . Namelijk tuincentrum de Boet. Dit tuincentrum heeft een zeer grote naamsbekendheid in de kop van Noord-Holland. Ieder jaar worden er door vele bejaardentehuizen, instellingen en bedrijven uitjes georganiseerd om de kerstshow van tuincentrum de Boet te mogen bewonderen.


REGIO – Sinterklaas is het land uit en dus breekt de periode van kerstinkopen pas echt los.

Duizenden bezoekers per dag gaan naar De Boet in Hoogwoud om daar zich te vergapen aan de kerstshow die daar wordt gehouden. Zou de kerst show al klaar zijn? Zoals iedere week ga ik naar mijn, zei woont in Hoogwoud. De Morgenster van € (maar nu voor € 99) leidt je de weg naar het kribbetje met de plastic Jezus in de stal van het tuincentrum.


Precies op het moment dat jij de bloemetjes niet meer buiten kan zetten, verandert het hele tuincentrum in een warm (want: overdekt) Winter Wonderland. Onze Kerst -Kado-Show is klaar! Vol inspiratie en prachtige decoratie voor de komende sfeervolle maanden.


Er is voor iedereen van alles te zien en te beleven. Of je nu van klassiek, modern, romantisch of kleurrijk .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts