woensdag 13 juli 2016

Groenrijk enschede

ENSCHEDE - Het oudste tuincentrum van Enschede gaat dicht. GroenRijk aan de Industriestraat sluit op oktober de deuren. Eigenaar Rob Colijn vertelt dat de toekomstverwachting van het bedrijf niet denderend zijn, hij geen opvolging heeft en de consumenten met het grootste gemak in super- en . Beste mensen, wij gaan stoppen. De winkel is voor het laatst geopend op 17 . Openingstijden dichtstbijzijnde Groenrijk winkels.


U wilt op een zondag uw tuin inrichten en wilt hiervoor tuin meubelen of tuintegels of een tuinbak of tuinplanten of tuinartikelen kopen bij een Groenrijk tuincentrum? Koopzondag Enschede geeft u hiervoor de gelegenheid! Regelmatig is er namelijk een vestiging van de Groenrijk op zondag open. Ik kan nu nog goed afscheid nemen.


Over drie jaar was dat een veel moeilijker verhaal geworden. Er is nog geen concreet bod . Aldi opent filiaal in voormalig tuincentrum Groenrijk in Enschede. Het gaat om een tijdelijke vestiging als vervangend filiaal voor de winkel aan de Haaksbergerstraat.


Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van Groenrijk Nijhuis in Enschede. De onderneming Groenrijk Enschede is gevestigd op Industriestraat 1te Enschede en is actief in de branche bloemenwinkels. Bij Groenrijk Enschede zijn tussen de . De Duitse discounter Aldi trekt binnenkort in Enschede in het oude pand van tuincentrum Groenrijk aan de Zuiderval.


Beheer uw tuin online, Ontvang specifieke info voor uw tuin, deel uw kennis en leer van uw vrienden en andere tuinliefhebbers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts