vrijdag 22 juli 2016

Formule 1 spa start

Check hier alle tijden van deze formule wedstrijd. Is Lewis Hamilton de favoriet voor de eindzege of wordt het Sebastian Vettel. De Grand Prix in Spa -Francorschamps betekent de start van de tweede seizoenshelft.


Speciale aandacht gaat uit naar Max Verstappen. De Limburger gaat van start in de Ardennen op Pachter de Mercedes en Ferrari bolides.

See the complete Belgian Formula Grand Prix programme at Spa - Francorchamps circuit. Explore the full schedule with Practice Sessions, Qualifications and Race. Daarentegen zijn de Amerikaanse races in de avonduren. Bij de start van de eerste vrije training koersen de bolides op de illustere baan van Spa -Francorchamps direct vanuit de pitsstraat op Eau Rouge af. De moeder aller bochten, en volgens veel coureurs zelfs de mooiste ter wereld.


Een legendarisch circuit. In het hartje van de Belgische Ardennen.

Bekijk het tijdschema voor de Formule Grand Prix van België die zondag augustus wordt verreden op Spa -Francorchamps. Er valt altijd wel iets te beleven op Spa -Francorchamps. Geniet van de infrastructuren van het circuit en de prachtige natuurlijke omgeving voor de organisatie van uw professionele of privé-evenement. Nico Hülkenberg (Dui), Renault, 43.


Felipe Massa (Bra), Williams, 43. Lance Stroll (Can), Williams, 40. Romain Grosjean (Fra), Haas, 28. Kevin Magnussen (Den), Haas, 19. Fernando Alonso ( Spa ), McLaren, 17.


Maar hoe laat moet je voor welke Grand Prix voor je televisie zitten? Stoffel Vandoorne, McLaren, 13. De Max Verstappen-tribune, die in de linkerdoordraaier van Pouhon huist, is dinsdagmiddag in de verkoop gegaan.


De Red Bull-rijder krijgt, in samenwerking met sportreisbureau Sport Stadion, zijn eigen . De starttijden van de races zijn gelijk gebleven aan die van vorig jaar, al zal de seizoensopener in Melbourne zoals eerder al bekend werd gemakt uen uurtje later . Vettel has just put in a new lap record of 1:46.

Max Verstappen moet nog rijden in de Formule , maar het eerste oranje succesje is al gevierd op het circuit van Spa -Francorchamps. Nyck de Vries werd tweede in de sprintrace van de Formule 2. Ik denk niet dat al dat volk voor mij is gekomen, maar mooi was het wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts