vrijdag 15 juli 2016

Weefselcompensatoren

Wat zijn weefselcompensatoren ? Het zijn hoog flexibele verbindingen in leidingen en aan apparaten ter compensatie van warmte-uitzettingen, voor het opvangen van akoestische en mechanische trillingen, alsook uitlijningsverschillen bij montage. Door hun flexibiliteit kunnen ze zowel bewegingen in axiale en laterale . Vermeul is al bijna jaar actief op de markt met weefselcompensatoren en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als de specialist op het gebied. Roestvast stalen compensatoren worden ingezet voor het absorberen van bewegingen ten gevolge van thermische expansie van. Door deze lange historie is er bij Vermeul enorm veel kennis opgebouwd .

Weefsel compensatoren worden toegepast bij (vochtige ) lucht- of stoftransport. Een weefselcompensator biedt de ideale oplossing bij de verbinding van bewegende delen onder extreme condities. DEKOMTE biedt hoogwaardige weefselcompensatoren aan.


Voor de productie worden tal van hoogwaardige materialen gebruikt. In principe zijn weefselcompensatoren vooral geschikt voor gasvormige media zoals lucht, rookgassen of dampen van oplosmiddelen. Ze worden tevens ingezet in toepassingen waarbij het . Een grote verscheidenheid aan uitvoeringen is door Twice Interflex te realiseren: enkel- of . Klinger-Kempchen weefsel compensatoren : de ideale oplossing voor de verbinding van bewegende delen.


Voor vrijwel elk probleem is een custom- made solution mogelijk.

Voor de montage beschikken wij over een uitgebreide service- en montageafdeling. Voor meer informatie over onze weefsel compensatoren. De compensatoren zijn in staat axiale, laterale en angulaire bewegingen in het leidingnetwerk op te vangen, veroorzaakt door thermische en mechanische processen. Weefselcompensatoren bieden de ideale oplossing bij de verbinding van bewegende delen onder extreme condities. Wij leveren een zeer uiteenlopend scala aan weefselcompensatoren (bellows, vouwbalgen, flexibles).


Deze vangen bewegingen op, zorgen voor trillingsdemping en zorgen voor thermische- en geluidsisolatie. De producten zijn verder simpel te monteren, zijn bij . Supair produceert flexibele verbindingen en weefselcompensatoren op klant specificatie. Of het nu gaat om bijzondere afmetingen, modellen of om extreme omstandigheden, Supair kan voor ieder probleem een oplossing bieden. Het gebruik van doekweefsels geeft een grote mate van flexibiliteit en laat het toe om naast . Door deze jarenlange know-how bieden wij u voor ieder flexibel probleem” de meest effectieve oplossing.


Noodzakelijk bij grote, rechthoekige of ronde kanalen, in het bijzonder. De tussenflenzen kunnen met trekbouten of speciale ophanging worden uitgevoerd. Veelal toegepast bij (hete)lucht en stof transport op lagere druk. Iedere toepassing is uniek en dit geldt ook voor onze weefselcompensatoren. Voor iedere toepassing en industrie kunnen wij de juiste compensator leveren.


Daarnaast bieden wij maatwerkoplossingen, geheel afgestemd op uw . Onze compensatoren zijn standaard verkrijgbaar in ronde, rechthoekige en ovale uitvoeringen. Uw specialist in flexibele verbindingen, koppelingen, pipesupports en afsluiters.

Polson levert maatwerk weefsel compensatoren. Klantspecifieke weefsel compensatoren van hoge kwaliteit en met snelle levertijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts