vrijdag 15 juli 2016

High tea alphen aan de rijn

Wij ontvangen u feestelijk met een glas bubbels waarna u aansluitend kunt gaan genieten van een high tea. Ontdek de beste High tea restaurants op IENS, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct!


Ons tuincentrum beschikt over een prachtig nieuw Tuinrestaurant De Plantage! Even snel een bakje koffie?

Of ontspannen lunchen in een groenrijke omgeving? U kunt nu ook genieten van een High Tea zoals het hoort: een etagère vol met heerlijke . Ingrid is een vriendin van een vriendin en het is de eerste keer dat we. De Tuinrestaurants van Tuincentrum De Bosrand bieden je een High Tea zoals het hoort: een etagère vol met heerlijke Engelse specialiteiten, zowel zoet als hartig en warm . Vroeger was een High Tea alleen voorbehouden aan deftige Engelse dames.


Tegenwoordig kunnen we er gelukkig allemaal van genieten. Het traditionele kopje thee of koffie gaat vergezeld van een . Onze dinergasten bieden wij een wisselende kaart .

Heeft u speciale wensen? Ook hier proberen wij zeker rekening mee te houden. Dit door grote drukte tijdens de lunch. Gaarne uw begrip hiervoor. Natuurlijk bent u door de . De kaart van Barista Cafe staat vol met heerlijkheden voor een fantastische lunch ! Naast broodjes kan je ook kiezen uit frisse salades of onze small bites.


Wij hebben ook gluten en lactosevrije lunchgerechten. Een High Tea bij Barista Cafe betekent uitgebreid tafelen onder het genot van . Voordeligste kortingsbonnen op GROUPON. Hunkemöller waardebon van € 2 € of € geldig op de hele collectie incl. Sauna-entree, naar keuze . Brasserie Buuren serveert op zaterdag en zondag vanaf 14:een exclusieve en luxe High Tea.


Nu alleen nog vanaf personen. Alphen aan den Rijn aanbiedingen. Graag van tevoren even reserveren! Voor een klein bedrag kunt u hier genieten van een high tea met allerlei hapjes en lekkernijen.

Kosten: de ritprijs bedraagt € 00. Dit is inclusief begeleiding en vervoer. U betaalt de ritprijs aan de chauffeur met uw pinpas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts