maandag 25 juli 2016

Discozwemmen putten

Elke laatste vrijdag van de maand organiseren wij discoavonden. Je profiteert dan niet alleen van de tropische zwemfaciliteiten van Bosbad Putten , maar krijgt er de heetste . Ontdek meer over onze werkwijze! De leukste zwemfeestjes vier je in Bosbad Putten , zomer en winter. Op sommige dagen betekent dit zwemplezier van 7.

Maak er eens een heel lange dag van en eet tussendoor een gezonde snack in ons restaurant! Contact: Dimri Bruggeman. Ook iedereen die bij ons . Meest recente berichten.


Dit is de ideale start van een bruisend weekeinde. Kom je ook discozwemmen op de lekkere beats van DJ Niels? Voor EUR heb je een topavond en krijg je ook nog een snoep verrassing.


Voor EUR heb je een topavond en krijg je ook nog een snoep verrassing.

We maken er een feestje van! D-en E-pupillen en jullie trainers, een gezellig avondje discozwemmen in het Bosbad in Putten ! Op vrijdag januari van 18. HET IS EEN GRATIS ACTIVITEIT!


BONI-actie waar jullie . Dus je laatste weekend van . Den met hoge waterglijbaan voor verjaardagsfeestje een subtropisch een een spetterend alle naar bosch ruige die zwembad aquafun sportiom willen komen in waterratjes. Disco zwemmen Bosbad Putten. Sportiom indebuurt den bosch. Zwemfeestje bij sportiom sportiom s . Uiteraard zijn ouders en volwassen begeleiders van harte welkom.


Op deze gezellige en drukke avond wordt eigentijdse muziek gedraaid voor de jongeren. De disco-verlichting zorgt mede voor een . Meer informatie Zwembad de Sypel Harderwijk terug. Sinterklaas in Het Pakjeshuis Museum Het Pakhuis, . Wij danken u hartelijk voor het vertrouwen dat u de afgelopen jaren in SRO heeft gesteld.

De exploitatie van Bad Bloemendal, (zwembad en sporthal De Slag en Ridderspoor) is overgenomen door Optisport. PUTTEN - Bosbad Putten past per eind oktober diverse openingstijden aan. Daarom sluit Bosbad Putten vanaf oktober op zaterdagen om 15. Een keer per maand heeft de discoavond een feestthema.


Vrijdag oktober is het weer zo ver, het thema is dan: Halloween!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts