vrijdag 29 juli 2016

Winterhoes olijfboom

Om een optimale isolatie en beluchting te kunnen garanderen zijn de winterhoezen gemaakt van licht- en luchtdoorlatend vliesdoek. Een olijfboom is een wintergroene boom, wat wil zeggen dat een olijfboom zijn blad behoud in de winter. Als het een dag iets minder koud is, kunt u de hoes gerust even openzetten.


Veelal gratis verzonden! Plantenbeschermhoezen koop je eenvoudig online bij bol.

Een winterhoes moet je natuurlijk niet de hele winter om een olijfboom laten zitten. Zodra de temperatuur weer net boven nul komt verwijder je de hoes. Wikkel de pot en de onderkant van de stam in bubbeltjes plastic en zet dit vast met een touwtje of tape.


Dit beschermt de wortels (en water in de pot) . Dit zijn gebruiksvriendelijke winterhoezen waarmee u uw boom kunt inpakken. De hoezen geven een goede bescherming tegen wind en sneeuw. Geschikt voor olijfbomen , palmen en andere groenblijvende .

Deze winterhoes is gemaakt van een vliesmateriaal wat zowel lucht, vocht en licht doorlaat. Het is makkelijk in gebruik en heeft een . De meest handige manier om een olijfboom in de volle grond tegen vorst en uitdrogende wind te beschermen is door de boom in te pakken met een winterhoes voor planten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende . Bestel eenvoudig en snel alles om kuipplanten, mediterrane en vorstgevoelige bomen en planten te beschermen tegen vorst, wind en sneeuw in de winter. Koop een speciale winterhoes of vliesdoek voor de olijfboom. Ga niet zelf aan de slag met plastic hoezen, een speciale planten hoes is namelijk luchtdoorlatend.


Gebruik liever geen noppenfolie, dit materiaal is luchtdicht waardoor rotting kan optreden. Deze super grote plantenhoes beschermt uw mediterrane bomen ( olijfbomen , palmen) tijdens de winter tegen uitdrogende win vorst en sneeuwlagen. Prijs inclusief verzending in gans België!


OVENDROOG brandhout netjes gestapel OOK BINNENIN, in een krat van 1. Droogte is , dus brandklaar ! Winter- en vorstbescherming online kopen en thuis bezorgd. In combinatie met een warmtelint of lichtslang beschermt de vliesdoek hoes uw planten tegen uitdrogende wind en vorst. Winterhoezen met ritssluiting XL 1cm . Bescherming en winterhoezen voor olijfbomen en andere mediterrane bomen en planten.

Deze hoes is gemaakt van materiaal dat zowel lucht als licht doorlaat en ademend is. Deze is makkelijk in gebruik en heeft een rits en trekkoord. Deze beschermt voor de extreme noordwestenwind.


De beschikbare hoezen zijn:. De boomjas wordt aan de boven- en onderzijde met een koord geopend en gesloten. Kweekkas, Palmenhuis en wintertent. Wintertenten voor uw palmboom , olijfboom of andere exoten. De olijfboom – Olea europaea maakt deel uit van de Oleaceae (Olijfboomfamilie) en bestaat meer dan dertig botanische soorten en een tal gecultiveerde soorten die vooral in Zuid-Europa en Noord-Afrika traditioneel een zeer belangrijke . Logisch, de Olijfboom of Palm biedt een Zuid-Europese sfeer in de tuin.


De groenblijvende bomen zijn wel gevoeliger. Ook is het goed om op winstille dagen, bij gematigde temperaturen, voor een paar uur de hoes even te openen, zodat de boom weer licht en frisse lucht krijgt. Dankzij de handige ritssluiting brengt u de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts